Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twórcy sf, a serwery na wersji 555 !

True4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór !

Skontaktował się już ktoś z was z ekipą Shakesa ?

Czy serwery na wersji 555 zostaną zamknięte ?

Wiadomość od Ignisa była by pewnością :v

Podyskutujmy na ten temat.

JEŚLI KTOŚ DO NICH NAPISZE I DA SS'Y OTRZYMA ODE MNIE 100 LIKE ( PRZEZ 10 DNI PO 10 LIKE )

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Opublikowano

Co ma do tego Ignis? Od samego początku każdy wie, że serwery prywatne legalne nie są i Playa Games może w każdej chwili założyć sprawę twórcą serwerów. Jeśli masz zamiar robić serwer, to robisz to na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Napisałem maila w języku angielskim

Czekam na ich odpowiedź e05e59b2fb3a2fcb6a026f681a55442e.jpg

jestes retardem czy co ? :D

to oczywiste, ze nie dadzą ci odpowiedzi stwierdzającej że sfgame555 jest legalne i możesz spokojnie stawiać serwer bo nie pociągną Cię za to do sądu

Hejo

Opublikowano

Ile powstanie jeszcze tematow tej samej tresci? Tak jak up napisal, to oni sa tworcami gry, to co masz w necie to kradziony silnik i kradzione skrypty, a oczywistym jest, ze nikt nie napisze Ci, ze mozesz krasc jego prace i na niej zarabiac, ew. Tak jak wiekszosc ludzi z tego dzialu jeszcze przypisywac sobie prawa autorskie. My mozemy tylko przypuszczac, ze nie beda nic do tego mieli, bo korzystaja z wersji plikow cieszacych sie o wiele wieksza popularnoscia niz te stare, przez wiele nowosci.

Opublikowano

Jeżeli już chcecie do do nich pisać to piszcie do niemieckiego supportu.

Polski support da Wam zapewne odpowiedź ze wzoru.

Opublikowano

Dla mnie ogolnie cala sprawa smierdzi, nawet z tymi nowymi plikami, nie spotkalem sie jeszcze z tym, ze ktos otrzymal kare pieniezna bez przedstawienia dowodow i droga mailowa, cos mi sie wydaje, ze ktos chcial sie pozbyc konkurencji :) Btw. Czemu nie czekasz na odpowiedz w tamtym temacie? Mysle, ze nowy temat jak i tamten bedzie przynosil Ci tylko te same odpowiedzi.

Opublikowano

Dla mnie ogolnie cala sprawa smierdzi, nawet z tymi nowymi plikami, nie spotkalem sie jeszcze z tym, ze ktos otrzymal kare pieniezna bez przedstawienia dowodow i droga mailowa, cos mi sie wydaje, ze ktos chcial sie pozbyc konkurencji :) Btw. Czemu nie czekasz na odpowiedz w tamtym temacie? Mysle, ze nowy temat jak i tamten bedzie przynosil Ci tylko te same odpowiedzi.

To nie jest kara pieniężna.

To 1800 euro jest to koszt pokrycia usługi adwokata.

Opublikowano

Nw czy jestes zwiazany z ktoryms z tych dwoch serwerow, ktore zostaly zamkniete, ale powiedz mi szczerze - jesli dostalbys maila, ze masz komus zaplacic 1800 euro bo zlamales prawo i musisz pokryc koszty adwokata, ktory reprezentuje firme, zaplacilbys to czy raczej czekalbys na pisemna informacje o takiej sprawie? Z pieczęcią kancelarii itd?

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem zamykany ma być każdy serwer w nowej wersji. Team ZRT pisał do Playa czy na serwery w starych wersjach też będzie nakładana kara, odpowiedz była prosta. Tak ponieważ to są ich autorskie Pliki

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Czyli serwery są zakazane bez prywatnych serwerów ten dział upadnie.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...