Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Programik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napisałem program który zamienia minuty na godziny, może nie jest to coś wartego większej uwagi ale jestem początkujący w jęzuku C++. ( Ucze się od 2 dni). W metku jest podane ile minut się siedziało na charze. Można obliczyć dokładnie ile to Godzin i minut:) A oto link: http://www.sendspace.com/file/cch9ln

Opublikowano

Tak , ale nie każdy potrafi na to wpaść ( Gracze metina to przeważnie 10 latkowie) Więc zrobiłem ten programik( 1 raz udało mi się coś zrobić w c++) Jeśli jest to WOGÓLe nie przydatne prosze o usuniecie tematu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Program zleksza mało przydatny ale i tak gratuluję ;]

3 lata temu podniecałem się tym że wyskakuje mi napis "Witaj świecie" (pewnie kazdego to cieszyło ^^) trzymaj tak dalej

Opublikowano
Program zleksza mało przydatny ale i tak gratuluję ;]

3 lata temu podniecałem się tym że wyskakuje mi napis "Witaj świecie" (pewnie kazdego to cieszyło ^^) trzymaj tak dalej

mnie nie jarał hello world bo się go wstydziłem i pod wpływem wstydu poszedłem dalej

Opublikowano

Kazdy kiedys zaczynal...

Sam dopiero zaczynam...

Pamietam jak Kiedys zrobilem pierwszego keyloggera w delphi z jakiegos biednego poradnika :D

Program fajny jak na pierwszy raz Gratuluje !

+

pozdrawiam :)

Metin2 Tools by Me:

• Metin2 SpamBot by IgI v1.0
  • Metin2 Spambot by IgI v2.0
  • Metin2 Paste Tool by IgI
  • Metin2 Size Changer by IgI

Tibia Tools by Me:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam te czasy kiedy napisanie kalkulatora czy programu rozwiązującego trójmian kwadratowy dawało tyle radości :P Na początku wszystko wydaje się być fajne jednak gdy poznasz już podstawy i przyjdzie czas na troszkę poważniejsze programowanie wtedy zaczynają się schody (oczywiście nie dla każdego). Gratuluję programu i życzę ci żeby zapał do programowania z każdym poznanym tajnikiem języka był coraz większy.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

llooll...napisze wam kółko i krzyżyk w konsoli ..dacie mi tyle plusów?

A jak napiszę platformówkę do dostane 5? W allegro :)

Jak dostanę 5 i + to napiszę wam to w DirectX'ie 11 + c++ :)

Nie wiem czym się podniecacie...zresztą autor tematu też... za 2 dni zrobisz kolejny temat i pokażesz nam...swój pierwszy kalkulator :)

To też są podstawy...

Opublikowano

Zawsze trzeba od czegos zaczynac. Wstawil tu, żeby ktoś obeznany mógł poprawić ew. błędy lub dać jakieś wskazówki.

18342.png

14284.png

30333.png

4395.png

18706.png

Opublikowano

no chwila...uczy się z jakiegoś kursu czy książki...fajnie...nauczył się std::cout/cin / zmiennych

ma tam kod z przykładowym programem....zmienił tylko wartości zmiennych

poza tym jak ktoś obeznany ma mu poprawić ew.błędy jak nie dał kodu programu...

Uczeń
Opublikowano

Jedziecie po nim jak... Ciekawe, czy potrafiliście więcej po 2 dniach nauki. Ja tam daję + :)

Jeśli pomogłem, daj mi proszę + dobrze :)?

reklamaambasadora.jpg

Opublikowano

Jedziecie po nim jak... Ciekawe, czy potrafiliście więcej po 2 dniach nauki. Ja tam daję + :)

Ile by kto nie umiał, ale po co z tym lecieć na forum? Jak się ma 10 lat i nieodpartą potrzebę pochwalenia czymś nowym co się zrobiło to można się zawsze pochwalić mamie

Pierdole mpcforum.pl!!! Z przodu z tyłu i z boku

Opublikowano

akurat tak się składa że po 2 tygodniach nauki c++ napisałem notatnik z kolorowaniem składni ;]

kłamstwo ma krótkie nogi...

1. W c++ nawet nie da się napisać notatnika(samym c++)....do tego masz np.WinApi...a ty gadasz że po 2 tygodniach xD

'Takie kity to nie tu na forum proszę...

Opublikowano

akurat tak się składa że po 2 tygodniach nauki c++ napisałem notatnik z kolorowaniem składni ;]

znalazłeś poradnik na necie skopiowałeś jakieś kody i, że napisałeś?

Akurat tak się nie da bo, żeby umieć pisać programy trzeba to zrozumieć a nie skopiować i mieć zaciesz... -,-

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...