Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dziecięcy głos

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W październiku pod koniec, będę miał 16lat.

Teraz mam 15, a wszyscy się ze mnie śmieją że mam dziecinny, no i może to prawda, ale mój głos jest do dupy...

To na 100% nie troll żaden, gram w CS:GO, i ktoś mnie myli z 10latkiem.

Mikrofon to blue yeti, ustawiam go ciągle, i nadal nie wiem jak go dobrze ustawić, jaki pattern dać w nim, itp. żeby głos był bardziej męski.

Mam już nieco grubszy głos, ale mój mikrofon za bardzo go zamienia i robi na taki cichy jak u 10-12latka, nawet mi moi rodzice ostatnio mówili...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie martw się, bieber miał mutacje głosu jakoś po 16stce. Cierpliwości. A audacity edytuje tylko pilik dźwiękowy, więc zapomnij o 'męskim' głosie w czasie rzeczywistym.

Opublikowano

Moi koledzy z klasy już niektórzy mają mutację, nawet w grudniu 2k14 mieli włosy pod pachami, ja ledwo co dopiero zaczynam mieć takie małe, nie chcę mieć włosów pod pachami jeszcze xD ale mój głos mógłby się w końcu zmienić na jakiś lepszy

Opublikowano

Nie martw się, bieber miał mutacje głosu jakoś po 16stce. Cierpliwości. A audacity edytuje tylko pilik dźwiękowy, więc zapomnij o 'męskim' głosie w czasie rzeczywistym.

bieber to ludzka porażka.

Ja miałem mutację w wieku 13 lat.

Moi koledzy z klasy już niektórzy mają mutację, nawet w grudniu 2k14 mieli włosy pod pachami, ja ledwo co dopiero zaczynam mieć takie małe, nie chcę mieć włosów pod pachami jeszcze xD ale mój głos mógłby się w końcu zmienić na jakiś lepszy

E tam, niby to męskość (Włosy pod pachą), potem broda.

Ja już dawno po mutacji i mój mikrofon za 2 dychy z biedry lekko zmienia mi głos, nie na jakiś damski, tylko bardziej poważny.

Skoro blue yeti, aż tak zmienia głos to lepiej kup se xtrusta za 2 dychy xD

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...