Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamersi.pl |Darmowy|Stabilny|AntyDDos|Dla Graczy|

dominik354q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie nie polecam tego serwera.. Z ciekawości sobie wszedłem aby sprawdzić serwer, pod względem estetyki itp. aby ocenić was.. Zostałem przeniesiony przez właściciela na kanał i maks. 3 minuty i dostałem DDoS z darmowego stressera.. Jeżeli wy tak macie zamiar traktować użytkowników na swoim serwerze, to wątpię żeby ten serwer utrzymał się co najmniej 3 miesiące..

<23:07:13> Trying to connect to server on Gamersi.pl
<23:07:14> Witamy na Gamersi.pl ! | Stabilny Serwer Ts3 | Życzymy miłych rozmów !
<23:07:14> 

<23:07:15> Connected to Server: "[PL] PublicGame.pl - Od Graczy dla Graczy !"
<23:07:31> You were moved from channel "[cspacer] •• » Witamy na Gamersi.pl « ••" to "|| ď๏ʍɨɲɨЌ ツ" by "KenY" 
<23:07:31> Channel group "[PL] Ts3.Gamersi.pl" was assigned to "Lukass" by "[PL] PublicGame.pl - Od Graczy dla Graczy !".

Potem ban:

<23:24:08> Trying to resolve hostname Gamersi.pl
<23:24:12> Trying to connect to server on Gamersi.pl
<23:24:13> You are banned permanently.
Opublikowano

Bombowy serwerek normalnie bomba. Takiego czegoś jeszcze nie widziałem na żadnym serwerze w PL, anty ddos może macie ale korzystacie też z usług DDoS :) Jak tu gadać normalnie skoro administracja bierze Cie na kanał i ddosuje. Zapoznaj się z TS3 a potem rób serwer

Ja Ci życzę powodzenia w ddosowaniu

Hashtag #anverek

Opublikowano

# DDOS na VPN od Blazinga

Słabe lamuski..

<00:09:41> Connected to Server: "[PL] PublicGame.pl - Od Graczy dla Graczy !"
<00:10:09> You switched from channel "[cspacer] •• » Witamy na Gamersi.pl « ••" to "|| ď๏ʍɨɲɨЌ ツ"
<00:10:09> Channel group "[PL] Ts3.Gamersi.pl" was assigned to "хакер" by "[PL] PublicGame.pl - Od Graczy dla Graczy !".
<00:10:46> You were banned permanently from the server by "KenY" (spierdakaj)
<00:10:46> Disconnected from server

Nie polecam, 

Dzieci na serwerze, którzy atakują potencjalnych użytkowników ze swoich marnych stresserków.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Spokojnie my nie ddosujemy

Poczytajcie sobie o iptables

Wymyślili to sobie? a bany za co? typu "spierdalaj" Mama wie, że tak się odzywasz?

lubie-to-png.png

Opublikowano

Ta...

Nie polecam. Bot muzyczny nie gra muzyki, co świadczy o tym, że ich "technik" nie umie nawet skonfigurować prostego SinusBota. Tak samo jest z zegarem, który uparcie stoi, na chwilę obecną na 21:49. Rekord online: 62 przy czym stale 14 osób, z czego 4 boty, i 4 adminów. Coś mi tu nie gra.

Host serwera: BlazingFast.IO. Lokalizacja: Rumunia.

Ping na moim ts3: 16

Ping na ts3 "gamersi": 50

Aha no i Crack licencja.

Co do plusów to wygląd jest ok, chodź mogło być lepiej.

Coś jest nie tak z tym serwerem. Z czystym sercem nie polecam.

Ogólna ocena: 2/5.

Opublikowano

Aktualnie MusicBoty i mBoty były wyłączone z powodu prac nad nimi 

MBot 99% crack + Sinus 50% crack masz coś nie crackowanego ?

Raczej nie ma.

Dlaczego ?

TS zrobiony przez jakieś dziecko które przerzuca kieszonkowe na BlazingFasta.

Myślisz, że właściciel kupował by mBota, licencje TS3 ?

ta... życzę powodzenia w prowadzeniu tego serwera.

Opublikowano

Sklejka ikon z różnych paczek+ikony świąteczne(No tak, zapomniałem, w końcu są Święta).  Jakiś dowód na to, że licencja zakupiona przez Was? Czy może pisać już do TeamSpeak3 i załatwić Wam blackliste? Tak samo dowodzik na to, że MBot Wasz. Mam własny Serwer i wolę mieć tymczasowo te 32 sloty, ale nie bawić się w takie cracki, jak Wy. Żałosne dzieciaczki. Fajnie się bawicie tą maszynką z blazingfast'a, skoro TS ma taki Wysoki Ping NON STOP ;> Tutaj taki mały prezencik od Was( http://imgur.com/RUKC0XL ). Reasumując, daje Wam tydzień na ogarnięcie tego Gówna, albo się biorę za tego Waszego TS'a. Nie pozdrawiam

Opublikowano

Sklejka ikon z różnych paczek+ikony świąteczne(No tak, zapomniałem, w końcu są Święta).  Jakiś dowód na to, że licencja zakupiona przez Was? Czy może pisać już do TeamSpeak3 i załatwić Wam blackliste? Tak samo dowodzik na to, że MBot Wasz. Mam własny Serwer i wolę mieć tymczasowo te 32 sloty, ale nie bawić się w takie cracki, jak Wy. Żałosne dzieciaczki. Fajnie się bawicie tą maszynką z blazingfast'a, skoro TS ma taki Wysoki Ping NON STOP ;> Tutaj taki mały prezencik od Was( http://imgur.com/RUKC0XL ). Reasumując, daje Wam tydzień na ogarnięcie tego Gówna, albo się biorę za tego Waszego TS'a. Nie pozdrawiam

Po co zmieniać co chwilę z zwykłych na Świąteczne ;D Przecież codziennie jest jakieś święto ;D chociażby imieniny- dla danej osoby to małe święto xD

lubie-to-png.png

Opublikowano

Witam,

Ten pajac spod Gamerca ma celność jeszcze to komentować?

Iptables? Zacznijmy od tego, jakbyś nasze ip zablokował to nawet nie moglibyśmy się połączyć z twoim serwerem.. Gdy się łącze jest nadany ban.. Więc zastanów się zanim coś napiszesz. 

Poczytaj - dysmózgu:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Iptables

Mbot legalny?

Pozwolisz że wtrącę autora aplikacji mbota i się zobaczy czy legalny - Przemek, jak możesz wypowiedź się czy serwer "Gamersi.pl" posiadają licencje do mbot

@K-Scripts

Dla ludzi którzy mają zamiar tam siedzieć: Jeżeli szukacie stabilnego oraz profesjonalnego TeamSpeak'a to polecam poszukać coś innego, bo ten to najgorszy projekt w Europie. Prędzej czy później ten serwer padnie, a po co macie się trudzić?

A i jeszcze jedno, nie podaruje Ci tego że atakowałeś mój internet, sprawa nie zakończy się na opinie serwera. "Uświadamiam Cię"

NIE POLECAM!

Opublikowano

1.Mam nick na ts3 : Gold122

2.Nwm kto was  ?

Ddosował poproszę o nicki 

3.Pracujemy nad nowym wyglądem

Dziwne, że każdy kto się wypowiedział dostał bana tutaj ;)

lubie-to-png.png

Opublikowano

Prosisz o zamknięcie tematu, to teraz zamknij serwer. Jak Ty Tego nie zrobisz, to my. 

@edit:

Widzę, że domena nie działa. Ale jednak numeryczne tak ;) 

Opublikowano

2.Nwm kto was  ?

Hmm..

69aedc7b6717f4c6889ccfcc3b00f5b4.png

https://scr.hu/mVRN6P

To może my teraz się tak pobawimy, skoro bawi Cię to i w taki sposób reklamujesz serwer?

Edit: Haha! Zamykasz temat? ;c Oj jak mi przykro.. Jeszcze serwer zamknij i good ; ) bo samo zamknięcie tematu nic Ci koleżko nie da. ;>

Opublikowano

2.Nwm kto was  ?

Hmm..

69aedc7b6717f4c6889ccfcc3b00f5b4.png

https://scr.hu/mVRN6P

To może my teraz się tak pobawimy, skoro bawi Cię to i w taki sposób reklamujesz serwer?

Edit: Haha! Zamykasz temat? ;c Oj jak mi przykro.. Jeszcze serwer zamknij i good ; ) bo samo zamknięcie tematu nic Ci koleżko nie da. ;>

Serio..?

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...