Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z sezonem 8 - aktualizacja sterowników?

maxiunio1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wieziałem gdzie to napisać to pisze tutaj mam problem z seazon 8 mam dość dobrego komba bo z tego roku i troche sie wykosztowałem ale jeśli wchodze do mu to mam takie coś. PRosze o pomoc

post-1510399-0-44407900-1462361881_thumb.jpg

Opublikowano

Sterowniki od karty graficznej masz zaktualizowane?

Opublikowano

Kiedyś rozwiązałem ten problem na którymś z serwerów, które przygotowywałem. 

Usuwasz z folderu Data folder Interface ­i pobierz jakiś randomowy S8 i wgraj sobie do klienta. 

Jeżeli nie zadziała z S8 wgraj sobie S6 ( tylko może się trochę porozłazić ) . 

Drugą opcją jaką pamiętam było sprawdzenie czy na full rozdzielczości też to się dzieje, jeżeli tak to zmień rozdzielczość w oknie na mniejsza/większą metodą prób i błędów.

Pozdrówki

Opublikowano

Znalazłem coś takiego na RZ.

//Download Manually Video Card Driver, Set 3D to "Manual". //Open Video Card Settings and choose MAIN.exe To Start with VideoC Process. // Win Cleartype Turned OFF. //Make Sure client isnt corrupt.

@1361622928-U485574.pngmaxiunio1

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

//Download Manually Video Card Driver, Set 3D to "Manual". //Open Video Card Settings and choose MAIN.exe To Start with VideoC Process. // Win Cleartype Turned OFF. //Make Sure client isnt corrupt.

Mozesz wytlumaczyc bo nie rozumiem o co chodzi. Mam grafe zintegrowana intel hd 5500. Problem identyczny.

Opublikowano

Mozesz wytlumaczyc bo nie rozumiem o co chodzi. Mam grafe zintegrowana intel hd 5500. Problem identyczny.

@wiktorm95 Jeżeli masz w10 i najnowsze sterowniki do grafiki to pobierz starsze, powinno pomóc ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@maxiunio1

o co z tym chodzi bo nie czaje ? :/ mam win8 i najnowsze sterowniki ;/ co mam zrobic ? pomoze ktos ? :D a karte zintegrowana intel...

Opublikowano

dasz linka jakie stery mam sciagnac ? mam najnowsze do hd intel... a jak chcialem jakies inne zainstalowac to sie nie dalo, jakis tam blad. moglbys byc t ak dobry i dac mi linka. błagam cie. karte mam intel R graphics family

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...