-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
take2137
take2137
Witajcie! Mam pewien problem z htaccess. W momencie gdy wrzucam defaultowy kod do pliku .htaccess na vpsa mam informacje o tym że strona wywołuje zbyt wiele przekierowań, jak usunę ostatnią linijkę (niżej jest kod po przerobieniu) wyskakuje mi ze nie mozna teraz przetworzyć tego żądania.
Mógłby ktoś mi pomóc z tym?
Kod początkowy:
RewriteEngine on RewriteRule ^(\w+)$ index.php?page=$1 [L,NC,QSA] RewriteRule ^(\w+)+\/$ index.php?page=$1 [L,NC,QSA] RewriteCond %{HTTP_HOST} !^$ RewriteCond %{HTTPS}s ^on(s)| RewriteRule ^ http%1://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L] order allow,deny deny from zxc allow from allPo usunięciu ostatniej linijki:
RewriteEngine on RewriteRule ^(\w+)$ index.php?page=$1 [L,NC,QSA] RewriteRule ^(\w+)+\/$ index.php?page=$1 [L,NC,QSA] RewriteCond %{HTTP_HOST} !^$ RewriteCond %{HTTPS}s ^on(s)| order allow,deny deny from zxc allow from allJeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.