Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z arenami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z arenami jakie rady bo zawsze wylatuje z kartami na stół trace i nie zostaje mi nic w łapie i przegrywam, jakaś rada nie umiem sie wymieniac kartami na stole zbytnio chyba..... i czy krzywa many ma duze znaczenie?

Opublikowano

Unikaj kart za 1 many w dużej ilości, jedne z najlepszych picków i te które się opłaca  to Worgen Inflirtrator i Zombiak. 

Staraj się brać przynajmniej ~8 stronników za 2 many. 

Karty za 6+ many imo nie powinny stanowić 50% Twojego decku, bo wygrana zależy od tego kto opanuje early (pierwsze kilka tur). Wydaje mi się, że do 6 kart za ten koszt many powinno wystarczyć. 

Staraj się wykonywać trade'y lub też nie wykonywać ich jeżeli wyjdziesz na tym na minus np. 3/5 taunt u opa a Ty masz 2x 3/2 na stole to poprawnym zagraniem ( w zależności od stołu i klasy przeciwnika, ale jeżeli nie patrzeć na to..) jest pass tury, zawsze możesz mieć lepsze zagranie w następnej turze, albo dojdzie Ci karta która pomoże Ci zrobić opłacalniejszy trade.

Jeżeli nie potrafisz sam składać decku i nie wiesz które karty są dobre w danym wyborze to polecam Ci używać nakładki która pomaga w wybieraniu kart: http://www.heartharena.com/overwolf

Tak to wygląda w grze:

screenshot.jpg?v45

518831445005751729602.png

Opublikowano

Unikaj kart za 1 many w dużej ilości, jedne z najlepszych picków i te które się opłaca  to Worgen Inflirtrator i Zombiak. 

Staraj się brać przynajmniej ~8 stronników za 2 many. 

Karty za 6+ many imo nie powinny stanowić 50% Twojego decku, bo wygrana zależy od tego kto opanuje early (pierwsze kilka tur). Wydaje mi się, że do 6 kart za ten koszt many powinno wystarczyć. 

Staraj się wykonywać trade'y lub też nie wykonywać ich jeżeli wyjdziesz na tym na minus np. 3/5 taunt u opa a Ty masz 2x 3/2 na stole to poprawnym zagraniem ( w zależności od stołu i klasy przeciwnika, ale jeżeli nie patrzeć na to..) jest pass tury, zawsze możesz mieć lepsze zagranie w następnej turze, albo dojdzie Ci karta która pomoże Ci zrobić opłacalniejszy trade.

Jeżeli nie potrafisz sam składać decku i nie wiesz które karty są dobre w danym wyborze to polecam Ci używać nakładki która pomaga w wybieraniu kart: http://www.heartharena.com/overwolf

Tak to wygląda w grze:

screenshot.jpg?v45

dzięki wielkie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...