Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC

brudiboss1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrobić server SF Zeusa lecz kupiłem juz server i nie wiem gdzie wgrac pliki jezeli kto pomoze co i jak lajk 

Strona xaa.pl < -- tu kupiłem server

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Nie stawiaj tam serwera. Nawet jeśli będzie słaby i nie będzie obciążał hostingu to go zablokują. W regulaminie jest taki podpunkt. Co do tematu to pliki wrzuć do folderu public_html. A hosting polecam vior.pl

Opublikowano

Co do hostingu to nie słuchaj się osoby wyżej :)
Pod serwer sf to tylko blutu.pl lub VPS, ale jeżeli nie masz kasy to blutu.pl

@Edit:
Chyba, że od 2-3 miesięcy coś się zmieniło, ale nie wydaje mi się i dalej blutu jest bardzo dobrym hostingiem.

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Owszem hosting blutu.pl jest bardzo dobrym hostingiem ,ale aby postawić tam w pełni działający serwer musiałbyś kupić również domenę ,ponieważ na blutu.pl nie wczytuje większości grafik niezależnie od plików serwerowych. Sprawdzałem to na jakichś 6 wykupionych tam przeze mnie stronach (na subdomenie blutu.pl) i na każdym grafiki nie były poprawnie wczytywane.

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Z tego co wiem to kolega ,który utworzył ten temat to chciał zapłacić do 15 zł ,więc odkupienie domeny nie wchodzi w grę­.

Opublikowano

Proponuję Ci odebrać darmowy voucher na arubacloud :) Jest to hosting serwerów vps. Co prawda nie ma zabezpieczeń ale jest lepszy od xaa

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Nie wiem gdzie przeczytałeś, że chce serwer do 15zł :O

Pomyliłem użytkowników :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...