Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antywirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie wiem czy dobry dział, ale czy zna ktoś jakąś strone gdzie można pobrać antywirusa za darmo? :)­

Opublikowano

<.<  ._.  T_T  :pls:

Wejdź na oficjalną stronę avast - pobierz i masz...

Avast to największy syf jaki można mieć.... 

Siema, nie wiem czy dobry dział, ale czy zna ktoś jakąś strone gdzie można pobrać antywirusa za darmo? :)­

Wejdź choćby na stronę Kasperskiego i pobierz wersję testową na 30 dni - w pełni sprawna , wszystkie funkcje żadnych obciętych wersji demo. Jeden z niewielu antywirusów wartych uwagi jeśli chodzi o wykrywalność i ochronę. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

<.<  ._.  T_T  :pls:

Wejdź na oficjalną stronę avast - pobierz i masz...

Avast to największy syf jaki można mieć.... 

Wejdź choćby na stronę Kasperskiego i pobierz wersję testową na 30 dni - w pełni sprawna , wszystkie funkcje żadnych obciętych wersji demo. Jeden z niewielu antywirusów wartych uwagi jeśli chodzi o wykrywalność i ochronę. 

Właśnie, avast to syf jest. A jak ten kaspersky się skończy po 30 dniach do dalej za kase trzeba? :)

­

Opublikowano

Oficjalnie tak, to chyba logiczne, że wersja testowa jest po to żeby sprawdzić czy podoba się dany produkt i jesli tak, to go zakupic ;D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Dobra kasperskiego już pobrałem tylko teraz musze 5 dni poczekać ,aż avast sie skończy.

Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...