Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt GROM - Potrzebuje Chętnych

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebowałbym około dwóch chętnych osób z serwerami teamspeak w lokalizacji np. mintshost/biznes-host lub podobnych polskich.

Nie interesują mnie serwery z lokalizacji :

- ovh

- hosteam.pl

- blazingfast.

O Projekcie :

Dlaczego nazwa grom?

Nazwa grom kojarzy mi się z niespodziewanymi atakami na infrastruktury/serwery teamspeak3. 

O co dokładnie chodzi w tym projekcie?

Chciałbym przetestować,a raczej udostępnić właścicielom serwerów teamspeak3 (liczba ograniczona) tunel GRE od Firmy Voxility/BlazingFast w celu sprawdzenia faktycznej możliwości ochrony infrastruktury przy pomocy owego tunelowania.

Za ile wdrążam takie rozwiązanie?

Aktualnie cena wynosi 0:00, ale dla testerów ochrona będzie działać do upadku projektu.

Proszę przysyłać zgłoszenia na PW.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

@Darth_Agueis

Jak dla cb podpięcie tunelu GRE od Voxility czyli dodatkowa ochrona dla danego serwera to gdzie tu widzisz żerowanie skoro on coś chce dać a nie zabrać.

Opublikowano

Skoro robisz takie ambitne projekty, to czemu kolejny raz chcesz żerować na innych serwerach?

Kup sobie VPS na tych hostingach i tyle spokoju.

Nie musisz w cale w ten "projekt" ingerować, dałem koledze serwer i wszystko ładnie śmiga - polecam wypróbować usługę tego pana.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...