Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QwertyMT2 [Easy/4Fun]

RAZOR5171

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy w końcu ten serwer wystartuje?

Serwer wystartował 14 dni temu.

Jest to pierwsze.

Drugie, tak jak pisałem serwer może nie być (I na razie też tak jest) online w tygodniu do końca maja.

Trzecie. Jeśli Ci to nie pasuje nikt Cie nie zmusza.

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Jest to pierwsze.

Drugie, tak jak pisałem serwer może nie być (I na razie też tak jest) online w tygodniu do końca maja.

W miejscu na link do clienta piszę "Dostępny po starcie serwera"...

Opublikowano

Jest to pierwsze.

W miejscu na link do clienta piszę "Dostępny po starcie serwera"...

Serwer prawdopodobnie jutro online (Nie mogę obiecać bo to nie ode mnie zależy). Client jest dostępny do pobrania na stronie.

Opublikowano

Serwer online!

Proszę zaaktualizować clienta!

- Nowa mapa atlantyda v3 od 90 lvla

- Nowa mapa Dolina Zombie od 115 lvla

- w AV3 respi sie generał zin z którego dropia bronie na 130 lvl i tarcza aureola dająca 500 defa i jest ona na 1 lvl.

- Został dodany quest dzięki któremu gdy osiągniemy 2kkk dostajemy 4 baryłki warte 500kk.

Nic tylko grać!

Opublikowano

Kiedy ten serwer był ostatnio online? Ilekroć wejdę na hamachi właściciel jest offline.

Może po prostu mam pecha i wchodzę zawsze kiedy go nie ma...

Edit:

Są ustalone jakieś godziny działania serwera, czy po prostu "jak będzie to będzie"?

Opublikowano

Jak będzie to będzie. Mam nadzieje, że otrzymałeś odpowiedź na swe pytanie i nie będzie Ci one zaśmiecać dalszej części życia.

Kiedy ten serwer był ostatnio online? Ilekroć wejdę na hamachi właściciel jest offline.

Edit:

Są ustalone jakieś godziny działania serwera, czy po prostu "jak będzie to będzie"?

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Edit:

UP

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Rozumiem że Admin może zajęty ale sieci Hamachi to powinny być dodane już dawno tak żeby dzisiejszy start przeszedł bez problemu. Czyżby koniec z serwerem :x

Żaden koniec. Właściciel ma problemy z ocenami możliwe, że 10-20 będzie normalnie działał.

Opublikowano

Rozumiem że Admin może zajęty ale sieci Hamachi to powinny być dodane już dawno tak żeby dzisiejszy start przeszedł bez problemu. Czyżby koniec z serwerem :x

Żaden koniec. Właściciel ma problemy z ocenami możliwe, że 10-20 będzie normalnie działał.

Problemy z ocenami lol :D

Wszystkie sieci są pełne. Proszę o zrobienie nowych

póki co serwer off od dłuższego czasu więc nie licz na sieci .

Czekamy na info czy odpali :)

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Skoro dalej serwer off to zamykam temat, w przeciągu 2 dni temat wyląduje w koszu, chyba że wcześniej serwer zacznie normalnie działać.

Proszę o informacje od autora tematu czy serwer będzie online i kiedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...