Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o nowej stronie minecraft.net?

unbandatvac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem czy mam jakąś super moc czy jak, ale zawsze gry coś powiem to za jakiś czas to się spełnia. Ostatnio powiedziałem sobie - Mogliby zmienić w końcu tą stronę. Trzy dni później stało się. Zdarzyło mi się to już co najmniej ze 100 razy. Interesujące...

Jeśli chodzi o stronę. Poprzednia chyba bardziej nawiązywała do Minecrafta a ta aktualna jest jak każda inna czyli prosta i nic na niej nie ma :)

Opublikowano

O wiele bardziej przejrzysta. Bardzo mi się podoba głównie styl, którym została zrobiona ta strona. Zmiana była potrzebna, wyszło bardzo na plus.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Strony w stylu nowych windows , i bardzo dobrze strona wygląda nowocześnie i ma  nawet  polska walutę.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Siema moim zdaniem strona jest bardziej innowacyjna.

Nowa strona jest o wiele ładniejsza ale ze starą łączą się wspomnienia i łatwiejsze poruszanie się.

Siema moim zdaniem strona jest bardziej innowacyjna.

Nowa strona jest o wiele ładniejsza ale ze starą łączą się wspomnienia i łatwiejsze poruszanie się.

baner2.png

Opublikowano

Strony w stylu nowych windows , i bardzo dobrze strona wygląda nowocześnie i ma  nawet  polska walutę.

Nie w stylu windows tylko według najnowszych standardów i trendów. Już dawno powinna pojawić się taka zmiana, teraz wygląda to na elegancką i przyzwoitą stronę produktu.

Opublikowano

O wiele bardziej dobra do odczytania. Bardzo mi się podoba głównie styl, którym została stworzona. Zmiana była potrzebna  bardzo , wnioski wyszło dobrze i 2-1=1

Opublikowano

Bardzo ladnie wyglada tylko wciaz mnie dziwi ze pozwalaja pobrac launcher bez wymagania zalogowania sie na konto ktore kupilo gre.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Myślą, że era Minecrafta wróci, nie ma opcji  ;)

Zgadzam się, microsoft wydało pieniądze w gre po modzie na nią :)

Nowa strona jest bardziej przejrzysta aczkolwiek bardziej przyzwycziłem się do  tamtej

Opublikowano

Jest o wiele lepsza niż od wcześniejszej, jest przejrzysta i oczywista, zachęca do kupna minekrofta.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Ja nie wiem czy mam jakąś super moc czy jak, ale zawsze gry coś powiem to za jakiś czas to się spełnia. Ostatnio powiedziałem sobie - Mogliby zmienić w końcu tą stronę. Trzy dni później stało się. Zdarzyło mi się to już co najmniej ze 100 razy. Interesujące...

Jeśli chodzi o stronę. Poprzednia chyba bardziej nawiązywała do Minecrafta a ta aktualna jest jak każda inna czyli prosta i nic na niej nie ma :)

Zapowiadali to od dawna, i od dawna można było na nią wchodzić ale pod innym linkiem.

http://mojang.com/2016/02/check-out-the-minecraftnet-beta/

Fajnie że zmienili, ale coś im te tłumaczenia jak na razie nie wyszły :D

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Bardziej się teraz w oczy pakuje, tzn. że te jaskrawe kolorki rażą mózg.

M$ dzięki nowej stronie bardziej promuj MC Story i MC Realms

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...