Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ułoży mi ktoś plan treningu?

kamilosx77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, kamilosx77 napisał:

Tak sobie patrze na moje posty a tu ten. 

Mam takie pytanie gdzie te niedowiarki, że silver 6 nic nie osiągnie ? 

Minął rok od tego postu

Aktualnie posiadam Globala którego wbiłem miesiąc temu

i gram w drużynie Freexist Esports

nawet silver może być co raz lepszym, więc wieżcie w siebie i trenujcie grajcie jak najwięcej itd

Powodzenia

i jak byłeś w tym silverze to używałeś specjalnego planu treningowego? xD

po wpisaniu nazwy drużyny w google wyskakują jakieś 3 randomowe linki, więc w sumie mogłeś o niej nie wspominać

pewnie daleko ci do grania na jakimkolwiek lanie, żeby zarobić na kebaba, a mówisz o graniu jak najwięcej, w csie na kilka milionów graczy masz może z 200 osób, które są w stanie zarobić na siebie tym graniem

tenor.gif

Opublikowano

to jest taka jakby amatorska druzyna jeszcze nie walcze w lanach itp bo za mało się znamy na razie tylko faceit pvp czasami mm  

jak miałem tego silvera to trenowałem full auto na takiej mapie i trch strzelałem na aim_botz po paru msc ogl mecze pro gamerów i od czasów mg2 zacząłem grać dm na aim mapach grałem a aktualnie trenuje 2-3 godziny dziennie i z teamem zależy kiedy mamy trening

Opublikowano

Po co odkopujecie temat, ktory nie ma sensu? @kamilosx77 zacznij uzywac slownika.

Gra w teamie, chyba w grupce na steam, mixem ze znajomymi bym was jechal.

Jak sie jest w silverze to trzeba po prostu grac i grac, przy tym myslec, a nie zadne plany, koniec kropka. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano
1 godzinę temu, Oski0202 napisał:

Po co odkopujecie temat, ktory nie ma sensu? @kamilosx77 zacznij uzywac slownika.

Jak sie jest w silverze to trzeba po prostu grac i grac, przy tym myslec, a nie zadne plany, koniec kropka. 

Sam to zrobiłeś.

Co do reszty się zgadzam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 7/18/2017 o 12:15, Oski0202 napisał:

rozjebał bym cię  1 v 1 jak bym chciał

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.05.2016 o 17:00, Fajny2812 napisał:

Nie, żeby coś ale będąc s6 nie wejdziesz na poziom profesjonalny w kilka lat =D

Po prostu naucz się najważniejszych smoke'ów na dane mapy, dm hs only, zwykły dm, aim_training_csgo mapka workshop do celności, reflexu. Movement i full auto ćwiczy się w praktyce.

Jeśli to czytasz, to głupszej wypowiedzi dawno nie widziałem. Ja sam jakieś półtora roku temu byłem w silverze gdy jeszcze grałem mm. Wbiłem tego globala (z biegiem czasu nie wiem po co to robiłem), zacząłem grać faceity, team również się znalazł. Teraz jeżdżę w miarę regularnie na lany, spokojnie jestem w stanie zająć wysokie miejsce na gfinity z drużynką i tak dalej. Rok to masa czasu a w cs:go jeśli się chce, to w bardzo krótkim czasie można zrobić duży progres. Nie pozdrawiam Cie przyjacielu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...