Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd 0x0E019101A (XIGNCODE)

Muder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Codziennie normalnie sobie gram bez problemów, a tu nagle dzisiaj rano taki błąd, nie odpala sie i wyrzuca po załadowaniu xigncode3, na innym komputerze z innego IP to samo, ma ktoś też podobny problem ? Bo nie wierzę, że tylko mnie to spotkało  :( Z góry mówię, że gram czysto, żadnego hacka, ovc nigdy na komputerze nie było, z góry dziękuje za pomoc :)

post-347302-0-53940000-1462190563_thumb.png

bezziomka.jpg
Opublikowano

@Muder

Tłumaczenie:

Wykryto podejrzany program. Problem może być wywołany przez zainfekowanie wirusem lub trojanem. Zaleca się przeskanowanie systemu aktualnym oprogramowaniem antywirusowym, przed ponownym uruchomieniem gry.

Tak więc... w pierwszej kolejności, proponuję po prostu przeskanować kompa. :v

Opublikowano

To było pierwsze co zrobiłem, dwa razu, nic nie dało, dziwne, że na obydwu komputerach, na innych kontach i innym IP to samo :/

bezziomka.jpg
Opublikowano

To było pierwsze co zrobiłem, dwa razu, nic nie dało, dziwne, że na obydwu komputerach, na innych kontach i innym IP to samo :/

@Muder

Jedyne co przychodzi mi do głowy... Zapewne poszła aktualizacja antyhacka i gryzie się ona z jakąś aplikacją działającą w tle. Musisz posprawdzać we własnym zakresie.

Opublikowano

Robię reinstal, zobaczymy co to da, ale to bardzo dziwne, że właśnie na dwóch komputerach to samo, fakt ze wczoraj wieczorem na tym drugim grałem swoim głównym kontem (na kompie dziewczyny) ale co to ma do rzeczy ? Przeciez to legalne :D chyba ..

bezziomka.jpg
Opublikowano

Niestety dalej to samo, już nie mam sił na to, nie moge w to grać :( niech ktoś pomoże, reinstalowałem 7 razy, zmieniam neta, dalej to samo

bezziomka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...