Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś Serwer Prywatny?

Dziadziaq

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Ja znam: Nervios i polecam :) nowy is, bardzo dobrze skonfigurowany exp i gold i wiele więcej! wejdź i sam się przekonaj :D

Opublikowano

Ja znam: Nervios i polecam :) nowy is, bardzo dobrze skonfigurowany exp i gold i wiele więcej! wejdź i sam się przekonaj :D

a Ja nie polecam. :)

TO W PANELU :

Script and Design: Nerfinek

TO W IS :

Copyright © 2016 - ItemShop By Nerfinek | Wszystkie prawa zastrzeżone

Is jak i "Twój" panel są zrobione przez ZeuSa... więc nie podpisuj się pod tym, szczególnie że nie chciało Ci się edytować cssów żeby bacground był na 100% :)

@top

Polecam serwer Norbiego :D

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Gość Nerfinekk
Opublikowano

TO W PANELU :

TO W IS :

Is jak i "Twój" panel są zrobione przez ZeuSa... więc nie podpisuj się pod tym, szczególnie że nie chciało Ci się edytować cssów żeby bacground był na 100% :)

@top

Jakbym chciał to zmienić to bym zmienił ,ale może mi się taki background podoba?

Opublikowano

TO W PANELU :

TO W IS :

@top

Jakbym chciał to zmienić to bym zmienił ,ale może mi się taki background podoba?

Wątpię, bo ładnie to nie wygląda jak masz na połowie ekranu tło...

Ustaw sobie rozdzielczość 1920x1080 na kompie i daj tapete 1024x764, to zobaczysz o co mi chodzi. :)

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Gość Nerfinekk
Opublikowano

http://omniverse-bloxsf.vior.pl/ polecam ci ten serwer

Ten serwer jest tak fajny ,że gracz o nicku "HAKERZPOMPA" rozwala serwa bo na 48lvl ma statystyki lepsze niż 200lvl bo jest bug w IS i dzięki niemu można dodawać sobie grzybki. Pozatym np. w warcie nie pisze jakie jest wynagrodzenie za prace i wiele innych bugów np. w IS guziki są ucięte. Wymieniłbym jeszcze kilka ,ale nie chce mi się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...