Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale pech?

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka pisałem temat, bo powróciłem do nt.

Pomijając fakt, że holka na +1 weszła mi za 5 razem (80% że wejdzie), dzisiaj miałem nie miłą niespodziankę, mianowicie chciałem upnąć oblecha u7 na +4 (5% ze spali) no i poszedłem do teomana, spaliło, ehh mówie pech, ide upnąć holkę na +3 zniszczyło duszę (5%) fsumie jakbyście nie wierzyli: http://prntscr.com/ayzpo4

Teraz będę kupował ten kamień ożywienia, jak myślicie serio to jest te 5%? Mi się zdaje, że nie boję się upać reda na +3 (Bo pewnie też spali).

Kiedy mamy szanse 5% to nam nigdy nie wejdzie, kiedy mamy szansę na spalenie 5% zawsze wejdzie.

Też mieliście takiego pecha?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nigdy nie miałem takiego pecha. Jak grałem pierwszy raz to ranger wszedł za pierwszym razem od +1 do +5 bez zwojów. Później się okazało ze nie jest tak różowo i kazde następne sp upałem ze zwojami od +3 Po prostu nie warto ryzykować

Opublikowano

Zwykłe RNG. Jednemu ulepszy od +0 do +12 wszystko za pierwszym, drugiemu zniszczy duszę na +3. 

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

nie kupuj kamienai ozywienia do holki +2, no chyba ze masz na niej wysoka jobe

Ta wiem koledzy też mi radzili, prawie nie grywalne sp.

Zrobię se nowa.

No to najwidoczniej mam pecha.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak szczerze, to teraz nikt nie stara się ulepszać SP1/SP2 ewentualnie SP3 od 0 do 15. To jest nieopłacalne biorąc pod uwagę kwestie finansów. Teraz każdy woli kupić SP w sklepie, bo kosztują grosze. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że ceny sklepowe często są bardzo zawyżone, więc możemy bez przeszkód się targować ;p 

@ Top

To NosTale do którego wróciłeś, to nostale które lata świetlności ma już za sobą. Logiczne więc jest, że GF leci tylko i wyłącznie pod zarobek. Jeżeli nie zainwestujesz w swoją postać, to wiele w tej grze nie osiągniesz. Smutne, ale prawdziwe. Typowy MMO RPG ^^

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Tak szczerze, to teraz nikt nie stara się ulepszać SP1/SP2 ewentualnie SP3 od 0 do 15. To jest nieopłacalne biorąc pod uwagę kwestie finansów. Teraz każdy woli kupić SP w sklepie, bo kosztują grosze. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że ceny sklepowe często są bardzo zawyżone, więc możemy bez przeszkód się targować ;p 

@ Top

Do NosTale do którego wróciłeś, to nostale które lata świetlności ma już za sobą. Logiczne więc jest, że GF leci tylko i wyłącznie pod zarobek. Jeżeli nie zainwestujesz w swoją postać, to wiele w tej grze nie osiągniesz. Smutne, ale prawdziwe. Typowy MMO RPG ^^

jeśli się nie mylę to jedynie warka opłaca się samemu robić bo mało jest ulepszonych np na +12 +13 i to jeszcze na sprzedaż 

Opublikowano

@ Top

Do NosTale do którego wróciłeś, to nostale które lata świetlności ma już za sobą. Logiczne więc jest, że GF leci tylko i wyłącznie pod zarobek. Jeżeli nie zainwestujesz w swoją postać, to wiele w tej grze nie osiągniesz. Smutne, ale prawdziwe. Typowy MMO RPG ^^

jeśli się nie mylę to jedynie warka opłaca się samemu robić bo mało jest ulepszonych np na +12 +13 i to jeszcze na sprzedaż 

SP1 Maga też jest mało na rynku +11/12, co nie znaczy, że opłaca się je samemu upać. Na Avalonie jest dosyć sporo warków +11/12 na levelach +90, ale nikt ich nie sprzedaje. Chyba, że po jakiejś kosmicznej cenie. Zresztą warek, to moim zdaniem jedno z lepszych SP w NosTale, więc jest wart swojej ceny ;p

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...