Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idlowanie+ Skrypt VPS

Exlodnaio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej tego nie uzywajcie Pewnie dostaniecie VACA :D

gówno wiesz a otwierasz ryj, to symuluje odpalenie gry, w rzeczywistości za odpalenie gry nie masz bana, bo niby za co. Nie jest to w żaden sposób czit do gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam tego sposobu­

znasz lepszy to słucham

A po kiego nabijac godziny w cs jak i tak mozna sprawdzic ile godzin masz afk a ile grales ;D

Opublikowano

Wiąże się z tym jakieś ryzyko ?

nie ma zadnego ryzyka, to powoduje symulacje odpalonej gry, co nie wiąże się z żadnym banem ani nic, po prostu tak jakbyś normalnie odpalił sobie cska i grał tylko idluje ci godziny 24/7, nic w tym złego, widziałem konta gdzie ludzie mieli ponabijane po 40k godzin nawet i nic.

Tylko znaleźć darmowego vpsa to jest nielada wyczyn, 5jelly podane przez autora nie działa, nie da się zarejestrować. dlatego jak dla mnie poradnik jest nie kompletny, nie jest pokazane jak skonfigurować vpsa bo ja na przykład tego nie wiem i w sumie chyba się nie dowiem bo nikt się nie chce wytłumaczyć jak to działa.

Opublikowano

Sposób znałem już wcześniej nabiłem sobie 1500h żeby mnie nie reportowali na supremie, gdzie miałem 300h. Innym sposobem jest odpalenie paru cs'ów na raz, nie wiem jak się to robi pewnie jest jakiś program. Wygląda to dziwnie bo pisze, że masz nabite 1000h przez ostatnie 2tygodnie.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...