Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

polski serwer mu X_WORLD MU

santosBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zaprosic wszystkich graczy mu online na polski serwer x_world mu mam tam konto od 2007r i nic nie znika i nie kasuja serwera jak na tych wszystkich serwerach. Jest to sezon 6 epi. 3 

sa tu nagrody za reset co 6 res. Jest to nagroda ktora mozemy wbic w dowolny item lub podniesc z +11 na +15

jest na tym serwerze vip i super vip.

Download: http://x-world.pl

Strona Glowna serwera: http://x-world.pl

zapraszam do gry.

post-1214052-0-49375900-1462029645.jpg

Opublikowano

"Publikacja" spóźniona o kilka lat.

Będę całkowicie szczery, nie opłaca się tu grać od NOWA. Właściciel serwera ma go w czterech literach, pliki serwerowe są pobugowane i dużo rzeczy nie działa.

Jedynym plusem jest to, że serwer stoi już szmat czasu i raczej nie zanosi się jeszcze na rip (ludzie ciągle kupują vipy).

Opublikowano

nikt cie nie zmusza tam grac ShuQi, ja wole  grac na x-world bo wiem ze nie zrobia reset serwera i wszystko strace,a na tych innych  za dwa miesiace zaczynac odnowa bo jest reopening i nowa edycja lub off serwer bo nie ma za co oplacic.

Opublikowano

Spóżniona o kilka lat? O 10 bodajże(wystartował 2k6 lub 2k9)

server wystartowal ok 2005 bodajze gdyz jak tam gralem to GM mial 1 rr i nicka Livo.. wtedy sie ten server rozkrecal powoli... jedyny spot to byl na stadium na ktorym sie oplacalo expic ^^

ale to dawne czasy...

Opublikowano

stronka nie działa chciałem sprawdzic ale nic nie działa

już od dłuższego czasu był problem z strona i rejestracja na www

Strona już kilka dni nie działa, forum także.

Na ten moment już lepiej na UG zagrać bo tam przynajmniej administracja coś robi ;)

@santosBK te inne serwery mają beznadziejne ustawienia, graczy brakuje to robią nowe edycje ;)

Opublikowano

wbilem i o dziwo... mam stare konto :) polecam fajny serwer ale malo graczy zostalo wiec mozna popracowac nad grywalnoscia na tym serwerze

Opublikowano

ten serwer powoli podupada odkąd przeszedł na 4 sezon ;/ .

Fajnie jakby wrócili do 2 sezonu i było po staremu. taki klasyczny serwer :)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...