Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameThuVN Season 11 Episode 2 x1000

krystian024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
          GameThuVN Season 11 Episode 2 x1000

One of the few fully working Season 10 episode 2 servers with New Character (Lancer)

Zen matters , dynamic reset system , semi populated servers .

Rates x1000 

Commands : /addstr /addene /addagi /addvit /addcmd /post 

/freestr, /freeagi /freeene /freevit /freecmd Resets those stats

/freemaster to reset point master stats

/xemdo <char name> to view other player item. 

/vitri <char name> to view other player position

ctrl+F8 hides the game

Button "H" hides interface (usefull if your computer is old)

Fully HD graphics with multi types of size up to 1900x1680 

Multi language client (4 languages for now )

Really WELL optimized game client (doesn't lag your computer ctrl+f8 and play any other game the old bug when clicking CTRL would lag/freeze your screen is fixed) i for example run double clients in backgroudn in hide mode and play WoW/CS Go without any problems / fps issues and my PC isn't even top notch.

- You can hunt muun pet from lorencia, noria, elbeland, karutan. (Only one with All new Muun and fully working Muun pets )

FULLY Working RECONNECT SYSTEM (turns MuHelper ON after dc aswell)

Shops got +9+l+option items to make it easier 

Constants Events Lucky hours / Lucky zen events (increase on drop)

Fully working Group search / Guild search system.

In order to gain wcoins use market / reset / online time / bring a friend.

Xshop DOES NOT have Lucky Item sets / OP items . Only your typical pets/seals/buffs (4th wings +25% dmg increase)

Reset system : 

1. First reset: 1000 Point .

From 2 - 50 reset: 300 point.

More than 50 reset: 200 point.

If you reset > 500, limited 5 reset per day

2. First reset to 10 reset need 200 level, 11-20 reset need 300 level, more than 20 reset need 400 level

3. Reset cost is free.

Sknz4nR.jpg

nMtsAVF.jpg
no3lpaS.png
mX1h37L.jpg
dyPcMvt.jpg
3a1dfeR.jpg

Opublikowano

Jako ze gosciłem tu chwilke na tym serwerze podam kilka tipów dla zaczynających:
-grę zaczynamy najlepiej pięcioma kontami ze zględu na 7 dniowy party exp seal. Na partówki z innymi nie ma co liczyć, rozlatuja sie szybciej niz domy w Afganistanie.
-wcoiny można przekladać z konta na konto, wiec resimy jak najwiecej acc.
-żeby uruchomić ponad 4 clienty używamy sandboxa
-soule dropią dość dobrze w bc(zapka +1 w barze) pod samą bramą
-kolejność postaci dobra pod pve w początkowej fazie: sum,dw,emg,dk,gl,elf,dl
-w exp mapie czekamy do samego końca, leci munn pet z nieraz dobrym buffem do dmg.

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ja zacząłem grac tam ze względu na nową postać chciałem zobaczyć jak to wygląda i gram sobie bo zaciekawił mnie ten serwer chętnych zapraszam do grania bo Polaków nic nie ma

:D :D

Opublikowano

Ja zacząłem grac tam ze względu na nową postać chciałem zobaczyć jak to wygląda i gram sobie bo zaciekawił mnie ten serwer chętnych zapraszam do grania bo Polaków nic nie ma

:D :D

Polaków jest dość sporo tylko się kryją:D

Fajnie jak by powstała polska gildia i odebrała zamek vifonom

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

serwer naprawdę wymiata duza ilość online cały czas najnowsza wersja serwera bez zadych bugów, nowa postać, daily event i masa innych dodatków i najwazniejsze brak webshop handel insteje na wysokim poziomie za jewele nic tylko grać zapraszam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

serwer naprawdę wymiata duza ilość online cały czas najnowsza wersja serwera bez zadych bugów, nowa postać, daily event i masa innych dodatków i najwazniejsze brak webshop handel insteje na wysokim poziomie za jewele nic tylko grać zapraszam

tu się zgodzę z kilkima rzeczami bez bugowe pliki s11 no i brak donate. Reszta rzeczy już trochę wkurza jak mala ilosc spotów i kille wyższych graczy ale jest ok:D

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Serwer zacny, Mam 22 rr i do tej pory zdobyłem aż 1b... Czemu na spotach nie lecą javele? I gdzie można expić na tym resie? Bo t1 brak spotów, a w kn moby są podkręcone i wolno padają. Nick: Yooyy

Opublikowano

ja ustukałem 20rr + w grajac po pare godz w 2 dni robie daily event i tam masz jewel mining event pewnie tam dropią jewele jeszsze tego nie zbadałem ale serwer super ustawiony zapraszam;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer zacny, Mam 22 rr i do tej pory zdobyłem aż 1b... Czemu na spotach nie lecą javele? I gdzie można expić na tym resie? Bo t1 brak spotów, a w kn moby są podkręcone i wolno padają. Nick: Yooyy

22 resy to jeszcze losttower 7, najlepiej full partówka,seal,panda i panda ring wtedy res po resie smiga. Do k2 na luzie można z 2300defa,barack/k-remain ok 4000. Jewele dropią od k2 w góre. K2 głównie soule. Uważam że drop ich jest dość dobrze dostosowany, a jak chcesz ich szybciej musisz sie wysilic czyli ww, chaos castle,bc,red dragon, mining event

ja ustukałem 20rr + w grajac po pare godz w 2 dni robie daily event i tam masz jewel mining event pewnie tam dropią jewele jeszsze tego nie zbadałem ale serwer super ustawiony zapraszam;)

na mining event kopiesz ruby points,po skopaniu najwiekszej rudy(pomarańczowa) 30x możesz zamienić na 2 b

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

ja mam 21 RR i bije sam w Aida2 tam jest spot z 7 mobami ale najlepiej jest w party wiec zapraszam do grania :D
A i utworzyłem Gildie do której zapraszam wszystkich polaków :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...