Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mcrypt

Bla Bla.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio naszła mnie ochota na pobawienie się plikami SF'a, mam tylko jeden problem, nie chcę płacić za hosting, a na hostingu CT8 nie posiadam możliwości doinstalowania Mcryptu przez co jak przypuszczam mam black screena http://crazysf.ct8.pl/ Panel tak samo nie działa, po zalogowaniu przekierowuje mnie na białą stronę :D I teraz pytanie, czy jest jakiś darmowy hosting, gdzie mcrypt jest?

Opublikowano

Witam mam pytanie kto pozwolił ci ukraść nazwę serwera ? Gdybyś nie wiedział CrazySF to był kiedyś serwer a o ile mi wiadomo prace nad projektem trwają więc zmien nazwe.

1462193598_by_Gall%20Anonim_30172.gif

Opublikowano

Witam mam pytanie kto pozwolił ci ukraść nazwę serwera ? Gdybyś nie wiedział CrazySF to był kiedyś serwer a o ile mi wiadomo prace nad projektem trwają więc zmien nazwe.

to może być tylko nazwa stronki do testów,a Ty się troche za bardzo spinasz ;)

spróbuj na jakim vior.pl czy coś w tym stylu :)

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

Stary, wpisałem pierwszą lepszą nazwę, która przyszła mi do głowy SERWER NIE BĘDZIE PUBLIKOWANY. Także ogarnij bo odchodzisz od tematu ;)

Opublikowano

Też tak myślę.  a co do hostingu pro-fame.pl, vior.pl, home.pl

pro-fame - nie da się zamówić serwera ;)

Vior - słyszałem, że mają słabe maszyny, ktoś coś wie na ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...