Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KasieaTv Czesc, poznaj mnie bardziej :)

fana50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ja nazywam się Kasia i dziś chcę wam przedstawić swój kanał oraz powiedzieć coś o sb.

O mnie :

Jak wiecie mam na imię Kasia, mam 15 lat, grywam w minecraft i z tego nagrywam, staram się też nagrywać z innych gier na razie [ poradniki ], ale myślę że kiedyś przyjdzie moment na let's play.

Jak na razie na moim kanale aktywne serie :

BULL - Wypij Z Nami S2 - Jest to seria tylko i wyłącznie z MineCraft'a, z serwerów easyhc, hc [ np. mchc ].

Poradniki - Jak na razie tylko 3 poradniki znajdują się na moim kanale, czekam na propozycje w czym mogę pomóc.

Jeste oszuste - Raczej większość zna tą serie, moja jest trochę inna ponieważ jestem dziewczyną zaraz po Paulinie1337, oczywiście, która nagrywa oszusty.

Donejty -  jak raczej wiadomo dostaje od graczy jakieś przedmioty za nagranie tego na yt.  :)

Oraz inne filmiki o faworce itp.

Dziękuje za przeczytanie jeśli doszłeś to tego momentu to bardzo mnie to cieszy,

Jeśli masz czas to proszę napisz na dole co mogę zmienić, dodać na mój kanał, ewentualnie co ci się podoba no i oczywiście ocenka. Dzięki to na tyle Narka :)

post-787067-0-20788700-1461958784_thumb.png

post-787067-0-09365700-1461959003_thumb.png

post-787067-0-34042800-1461959013_thumb.png

Jestem dziewczyną pamiętaj :D !

Zapraszam na mój kanał yt, gdzie nagrywam easyhc/hc oraz oszuściki zapraszam

sig.png

Opublikowano

Obejrzałem trochd filmów i całkiem spoko ale popracuj jeszcze nad efektami i muzyką czasami za cicho lub za głośno :D

Wiesz co do muzyki to staram się żeby była taka w miarę, bo nie którzy tak montują te filmy, że aż głowa boli od ich głośności.

A co do efektów to czasami nie za bardzo mam czas, strasznie to trudne :(.

Jestem dziewczyną pamiętaj :D !

Zapraszam na mój kanał yt, gdzie nagrywam easyhc/hc oraz oszuściki zapraszam

sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...