Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch Kolega Pomożecie?

yety1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisze tutaj ponieważ mam sprawe, a raczej prośbe.
Mam kumpla który streamuje gry jak The Divison/Rust a czasem coś innego.
I prosiłbym was którzy mają ochote o zostawienie follow'a czy pogadania na czacie.
Byłbym serdecznie wdzięczny, robi to od 2 lat i chciałbym żeby nie przestawał chociaż ma kilku widzów i nic więcej.
Nie jest to nudny i beznadziejny streamer, ma świetne poczucie humoru i jest sympatyczny.

www.twitch.tv/targecik

Nawet za zostawienie followa chętnie wam dam po + :)

Jeśli łamię regulamin chciałbym z góry przeprosić ale nie robie tego dla siebie tylko dla kolegi.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za pomoc.

14 lat  

Opublikowano

Tak szczerze dla mnie nie jest to ciekawe patrzeć jak ktoś gra i nic nie mówi. Od czasu do czasu tylko coś powie, ale jak ja mam być zainteresowany jak nawet on się nudzi i ziewa :P 

Opublikowano

Nie ma co mówić jeśli nikt się nie odzywa na czacie. Gościu jest interesujący wystarczy z nim pogadać :-)

To jest Twitch a nie skype czy ts. Tam się ogląda i to on powinien zapewnić rozrywkę.

Opublikowano

Gdyby dostępna była opcja zmienienia jakości na "mobilna" to chętnie bym  wbił pogadać na temat np. Rusta :) Ale szkoda mi mojego ograniczonego neta na streamy ;x 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Dam followa bo mnie to nic nie kosztuje, a jego pewnie ucieszy. Chociaż uważam, że takim reklamowaniem zdobędzie w większości puste followy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...