Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Sprzedam] Konta Origin z BF3+NFS MW 2012

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z naciskiem na były czyli teraz ich za darmo nie dostaniesz. Czy jeżeli np. kiedyś przez dwa dni rozdawali Nissana R34 za darmo to oznacza że go nie kupisz bo przecież był rozdawany za darmo ?

Nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz a po drugie nie oczekuje kilku dziesięciu zł...

Opublikowano

Aha czyli pisanie, że coś było za darmo jest niemądre?
Są osoby, które takie konta dają za free albo za piątaka, bo zakładają kilka takich kont na Origin i co jakiś czas wchodzą i biorą te darmowe gry, a potem oddają za grosze lub free...
Ja mam do sprzedania konto Origin, gry te co ty masz + 5 jeszcze co było darmowych + Fifa 14 Cyfrowa Edycja i jedynie co chcę za te konto to 25-30zł...
Co do twojego konta, nie sądzę, żeby ktoś dał ci więcej niż 15-10zł, a z tego co napisałeś chcesz skiny w CS:GO.... a one są w $ albo € więc raczej nic ciekawego nie dostaniesz.
I nie bulwersuj się jak wcześniej, że ktoś ci pisze jak jest...

Opublikowano

Aha czyli pisanie, że coś było za darmo jest niemądre?

Są osoby, które takie konta dają za free albo za piątaka, bo zakładają kilka takich kont na Origin i co jakiś czas wchodzą i biorą te darmowe gry, a potem oddają za grosze lub free...

Ja mam do sprzedania konto Origin, gry te co ty masz + 5 jeszcze co było darmowych + Fifa 14 Cyfrowa Edycja i jedynie co chcę za te konto to 25-30zł...

Co do twojego konta, nie sądzę, żeby ktoś dał ci więcej niż 15-10zł, a z tego co napisałeś chcesz skiny w CS:GO.... a one są w $ albo € więc raczej nic ciekawego nie dostaniesz.

I nie bulwersuj się jak wcześniej, że ktoś ci pisze jak jest...

A skąd wiesz że ja nie chce 5zł od sztuki ?

Myślisz, że nie wiem po ile chodzą te konta ?

Nie wiesz za ile chce je sprzedać lub za co dokładnie wymienić a przychodzisz tu i płaczesz jaki to ja jestem okrutnym handlowcem, proszę skończ i nie pisz mi więcej w tym temacie takich bredni.

Ref

Opublikowano

Ale ciebie dupa boli, bo napisałem coś co zniechęci innych do kupna. hahahaha
Ja nie płacze i mam szczerze gdzieś jakim handlowcem jesteś, przyszedłem tu napisałem, że te gry były za free i inni za free mogą je dać a ty ból dupy masz bo chcesz z tego zarobić coś. To ja kończę tą bezsensowną rozmowę z tobą i nawet nie mam zamiaru tu juz wiecej zagladac, wiec nic juz do mnie nie odpisuj.

Opublikowano

Ale ciebie dupa boli, bo napisałem coś co zniechęci innych do kupna. hahahaha

Ja nie płacze i mam szczerze gdzieś jakim handlowcem jesteś, przyszedłem tu napisałem, że te gry były za free i inni za free mogą je dać a ty ból dupy masz bo chcesz z tego zarobić coś. To ja kończę tą bezsensowną rozmowę z tobą i nawet nie mam zamiaru tu juz wiecej zagladac, wiec nic juz do mnie nie odpisuj.

Nie boli mnie "dupa" bo szczerze mam gdzieś czy to się sprzeda czy nie... a drugi argument jest taki, że nie przejmuje się zdaniem takich ludzi jak Ty. Ehh... dzieci Minecraft'a (tak sprawdzałem twoje posty i tematy) wchodzą na forum żeby nabić sobie posty poprzez offtop, wchodzi takie dziecko na forum i prowokuje ludzi do dyskusji na dość niskim poziomie. Pewnie jesteś ciekawy jakim cudem poznałem, że jeszcze jesteś dzieckiem... domyśliłem się po twoim "hahaha" oraz mylnym poczuciu zwycięstwa w tej dyskusji ;). Możesz sobie odpisywać ile chcesz od dziś ignoruję wszelkie prowokację :).

PS. Zanim stworzyłem ten temat jeden użytkownik otrzymał ode mnie konto z BF3 gdy o nie prosił na forum, za darmo. Szokujace prawda ?

Opublikowano

Nie szokujące, ale normalne.
I to, że ktoś pisze "ahahaha" nie oznacza że czuje się wygrany i jest dzieckiem, może po prostu śmieszy mnie twoja osobowość...
Dzieckiem chyba nie jestem, bo 17 lat, liceum, starszy strzelec w Jednostce Strzeleckiej 1012 Łomża i inne duperele mógłbym wymieniać, ale to i tak nie ma sensu.
A to że ktoś grał i teraz powrócił do MC to nie oznacza, że też jest dzieckiem. Gram może w to dlatego, że młodszy kuzyn mnie zaprasza, a jak mam wolny czas to czemu nie zagrać z nim? Przecież będzie szczęśliwszy. A te moje posty o mc (o serwerach itd. są stare :D), a co do tych nowych postów o kontach mc to ja je kupuje lub wymieniam sie na nie i potem sprzedaję naiwnym dzieciakom z okolicy ;) Internet jest omylny, to wszystko zależy w jaki sposób i z jakim nastrojem ktoś czyta czyjeś posty. Ja na przykład jak to piszę to z luzem, na spokojnie, a ty np. możesz to odczytywać agresywnie, bo możesz mieć przeczucie, że taki jestem.

A teraz serio kończę tą dyskusję, bo nie chce dostać punktów ostrzeżeń i nie chce tobie refreshować tematu.

PS. Nie oceniaj nigdy po postach/tematach ile kto ma lat... Naprawdę, to zależy od poziomu inteligencji, bo może być 30 letni chłop, który nie będzie przestrzegał zasad ortografii itd; a oczywiście ty będziesz go uważał za dzieciaka... Nie mówię, że tak jest, ale podaję ogólny przykład. Nigdy nic nie wiadomo o danej osobie, z którą się pisze. To jest internet...

Opublikowano

Ref

Jak się ignoruję niechciane elementy to świat jest lepszy :).

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...