Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście kupili?

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Msi ma trochę słabszą kartę graficzną ... To mnie trochę zastanawia... Wcześniej miałem Acer Predatora na 970 3 gb ale go sprzedałem bo jego gabaryty były do dupy, był zbyt wielki co się przekładało na mobilność... Na 970m 3 gb wiedźmin 3 ciągnął na full w 30 klatkach ale chyba wezmę Msi bo jest lżejszy bardziej mobilny...

Opublikowano

Bierz asusa, lepszy lel.

Procesory 6700 na laptopach nie są jakieś potężne, lepiej iść w lepsza kartę.

Fsumie pytaj się @Gajwer 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Asus ewidentnie, jak wyżej. Szkoda, że nie ma więcej vram.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

A jaki masz budzet?

Z systemem czy bez?

Z tych dwóch wybrał bym Asusa ale nie chce mi sie wierzyć ze jest na gwarancji to jakis starsze modele

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Taki budżet i chcesz paplać się z takimi dziadostwami na OLX :P

ASUS G752VY-GC110T-16 i7-6700HQ/16GB/1TB/Win10 GTX980

Matryca FULL HD IPS, niskie temperatury obudowy (w stresie nie przekraczają 40 stopni), nie jest głośny, dobra jakość obudowy, miejsce na cztery dyski, łatwy dostęp do SSD pod M.2 SSDs, zatoki dysku 2,5" i dwóch gniazd SO-DIMM, dzwięk na dobrym poziomie. 

MSI GT72 Dominator Pro i7/16GB/1000/Win10X GTX980

Matryca FULL HD, podświetlana klawiatura, bezkompromisowa wydajność w grach, matryca o dobrych parametrach, interesujący stosunek wydajności do ceny, bardzo dobre głośniki, sztywna obudowa, możliwość podłączenia audio 7.1, bardzo wygodny dostęp do podzespołów, bogate wyposażenie w złącza, niskie temperatury, długie jak na tą klasę czasy pracy na akumulatorze

Do tych wszystkich modeli dyski SSD:

Samsung 120GB M.2 2280 SSD 850 EVO

Samsung 250GB M.2 2280 SSD 850 EVO

sklep Ci zamontuje go za darmo jeśli podczas składania zamowienia napiszesz w polu uwaga do zamówien ze prosisz o zamontowanie dysku SSD. Plus napisać zeby przerzucili Ci tam windowsa :)

Jak chcesz taniej to spokojnie cos moge jeszcze Ci zaproponowac z GTX970m.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Asus ma strasznie do dupy rozmieszczone porty, ale fajny wygląd i jest za ciężki..

W takim razie wezmę Msi, lepiej wszystko przemyślane...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...