Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO czy może LoL?

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam pytanie według was w którą gre lepiej grać w cs'a czy lola ? Tak wiem ,że lol to moba a cs to fps :D

Pytam gdyż nie wiem w którą grę grać ;p zawsze mam problem z takimi banalnymi rzeczami ;V

Wypiszcie plusy i minusy czy cuś w tym stylu :D

Opublikowano

CS:GO najlepiej

Plusy:

Dropia ci skiny czasem wpadnie za 40 centów.

Można grać ze znajomymi.

Skiny

Rangi

Minusy

Na moim przykładzie to co dropniesz to przejebiesz :D

Skiny

Cheaterzy

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Lol jest darmowy, a cs płatny. W lolu masz 1 mapę, a w cs-ie ok. 32 (?). Sam zdecyduj.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@kopyteczkoo - w CSie masz niezliczoną, ciągle powstają nowe - workshop, community serwery i tak dalej.

Jeśli nie ma się cierpliwości, tolerancji i umiejętności przyznania się do własnego błędu, to nie inwestuj w żadną z tych gier - odpal sobie jakiegoś singla. Natomiast, pod względem jakości, to to są po prostu inne gry i to one powinny wpaść w Twój gust, nie nasz. LoL to MOBA, akcja jest o wiele wolniejsza, potrzeba dużo gry zespołowej, żeby cokolwiek osiągnąć, natomiast w CS:GO akcja jest szybka, można wygrywać samemu rundy, mniejszy (choć i tak stosunkowo duży) nacisk na grę zespołową. Osobiście preferuję CS:GO, no bo akcja.

Opublikowano

Nie graj ani w lola ani w cs;go obydwie gry jak dla mnie są dnem. LoL był grywalny przed 4 sezonem. W obydwu grach można dostać raka.

Jeżeli miałbym wybierać - League of Legends, minimalnie mniejsza szansa, że trafisz na dziecko, ale jak już trafisz to musisz się z nim integrować przez cały mecz.

Opublikowano

W csgo możesz grać faceity, tam znacznie rzadziej trafiają się "dzieciaki". Grę powinieneś sobie sam wybrać, raczej nie problem stwierdzić która gra jest dla ciebie lepsza. W csie możesz się czasem irytować, bo ta gra wymaga voice chata, a czasem trafisz na totalne raki, którzy nie potrafią dać poprawnego info, trolluja itd. W lolu grasz sobie na czilku

Opublikowano

DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2.

Jak chcesz grać w mobe to zacznij od poważnej

Opublikowano

Kiedyś myślałem, że w lol'u jest najtoksyczniej, ale potem kupiłem cs go i zmieniłem zdanie. Ja jestem w silver 3 (niedawno zacząłem grać i chyba już sobie daruję) i praktycznie w każdym meczu jest jakiś dzieciak, który wszystkich wyzywa przez co nie można się skupić na grze, a w lol'u możesz ich przynajmniej ignorować.

Opublikowano

DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2, DOTA 2.

Wszystkie Moby sucks, po c**j grać w moby jak masz gry rts i strategie ?

Cs:Go przeciętna gra która stał się popularna przez skiny.

Więc po co wybierać między cholerą lub ebolą , jak masz o wiele  więcej lepszy gier multiplayer.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Nie wiem, po kilku latach z LoLem polecę Ci z całego serducha CSa, bo jeśli w CSie masz skilla i nie przejmujesz się dzieciarnią to sam będziesz mógł wygrać rozgrywkę. W LoLu 3 na 5 osób w 60% meczy to trolle ;) a 2 vs 5 nie ugrasz :) 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Gram w CS'a 3 lata i polecam.. jak wyrobisz sobie jakieś umiejętności w tej grze, to przyjdzie moment, gdzie trudno będzie ci się wybić na wyższy poziom.. I jak już ogarniesz grę to znajdź team, bo z randomami to szybciej spadniesz z rangi niż zyskasz lepszą.. Koledzy wyżej mówią, że da się wygrać mecz samemu, ale na niskich rangach. na takich LE/LEM/Supreme/Global nic nie ugrasz w pojedynkę. :)

graphic.png

Opublikowano

Grałem w LoLa od 2012r do 2015, potem zacząłem w cs'a, spedziłem w nim rok i powiem tyle- w csie jest mnowstwo cheaterow i to wlasnie psuje ta gre. Gdyby nie to, ze istnieja do niej takie cheaty, jak aim,wh,sh itp, to wolalbym csa, ale jednak sa te cheaty i psuja wszystko.

Opublikowano

Ja proponuję lola. Gra bardzo wciągająca, posiada kilka możliwości rozszerzenia swoich umiejętności, można poznać więcej pozytywnych ludzi niż w CS (cebula też wykryta) i nie bez powodu jest największą grą aktualnie w internecie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Graj trochę w jedno, trochę w drugie, lub najlepiej rób przerwy od obydwu, bo obie w nadmiarze są rakotwórcze (a raczej ich community). Mimo wszystko LoL wymaga więcej uwagi i treningu, żeby być serio dobrym i wylevelować konto, a w CS na dobrą sprawę wystarczy Ci 3 lvl, który wbijesz w tydzień/dwa. 

Mówisz o poważnej mobie, a wymieniasz Dote 2. :makka:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...