Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game-TSpeak.pl

SkyChest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adres IP: 

Game-TSpeak.pl

Online 24/7

Mam wielką przyjemność zaprezentować Wam serwer TeamSpeak3, który powstał z inicjatywy stworzenia miejsca gdzie gracze będą mogli cieszyć się wygodą rozmowy.
- Sloty: 512
- Czy myślałeś kiedyś o miejscu, gdzie wraz ze znajomymi będziesz mógł się cieszyć możliwością komunikacji głosowej?
- Może szukałeś odpowiedniego serwera gdzie mógłbyś stworzyć swój własny kanał bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów?
- Potrzebujesz własnego kanału dla gildii?
- Poszukujesz po prostu spokojnego miejsca do rozmów ze znajomymi ?
- Denerwują Cię już lagi, cięcia w rozmowie na obecnym serwerze z którego korzystasz ?
- Po Co szukać Daleko ?! Właśnie Znalazłeś to czego potrzebujesz!

-=-# OferujemY #-=-
- Przyjazną i uczynną administrację
- Solidny hosting (niskie pingi, brak lagów)
- DARMOWE kanały dla każdego! Darmowe kanały zarówno Prywatne jak i dla Teamów/Klanów
- Możliwość REJESTRACJI w dużej ilości gier
- Duży wybór rang - Baza ikon dla użytkowników jest codziennie poszerzana.
- Częste Eventy i konkursy
- Możliwość poznania ciekawych osób
- Serwer jest oczywiście 24/7 bez żadnych lagów.
-Jesteśmy przygotowani na przyjęcie pod nasze “skrzydła” każdego użytkownika który się zgłosi

U nas dostaniesz swój własny prywatny kanał zabezpieczony hasłem zupełnie ZA DARMO! Wystarczy że na serwerze wejdziesz na kanał o nazwie PROŚBA O KANAŁ i zgłosisz się do jednego z dostępnych administratorów. Chcesz rangę/ikonę gry w którą grasz? Zgłaszasz się na pokój PROŚBA O RANGĘ I MASZ! Żaden ADMINISTRATOR obecnie nie dyżuruje? Prosimy sprawdzić przez linki dostępne w sekcji ADMINISTRACJA jako że na serwerze prawie zawsze jest któryś z Adminów:)

Nie pozostaje ci więc nic innego jak tylko wpisać adres domenowy serwera (PODANY poniżej) w Connections->Connect swojego klienta TeamSpeak3, ustawić swój nick, poprosić o założenie własnego pokoju, bądź też skorzystać tymczasowo z jednego z pokojów publicznych, i cieszyć się szybką komunikacją ze znajomymi!

Pisanie w grach zabija, dlaczego więc po co pisać skoro można mówić zmniejszając przy tym liczbę zgonów    :)

Wejdź i rozmawiaj BEZ OGRANICZEŃ!
Zapraszamy!
Administracja Game-TSpeak.pl

TeamSpeak: Game-TSpeak.pl || Zapraszam || Darmowe Kanały || Szukamy Adminów || Przyjdź z 5 kolegami i zgarnij VIP'a

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

TeamSpeak: Game-TSpeak.pl || Zapraszam || Darmowe Kanały || Szukamy Adminów || Przyjdź z 5 kolegami i zgarnij VIP'a

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie serwer nie różniący się od innych.

Kolejny ts z milionami znaczków, zbędnych dupereli. 

Nie rozumiem dlaczego rangi kanałowe są tymczasowe.

Powiedz mi jak ktoś ma operować swoim kanałem gdy po wyjściu z serwera już rangi nie ma?

Dziwny TeamSpeak, ciężko mi się wypowiedzieć czy polecam czy nie.

Ja osobiście nie usadowiłabym się na nim.

Jednak to tylko moja subiektywna ocena. c:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...