Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się najbardziej opłaca?

mimusz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowym graczem i chciałbym kupić coś za trochę kasy. Myślałem nad całą czarną górą i ligą odkrywców lub 40 pakietami kart. Czy czarna góra jest opłacalna? Może zamiast niej kupić parę pakietów. Lubię grać kapłanem i mam niewiele kart.

Opublikowano

Najpierw zastanów się nad jakimś deckiem, a później po prostu kupuj to co potrzebujesz, żeby go złożyć. Nie ma sensu na siłę robić całej przygody, jeśli później się okaże, że do decka będzie ci potrzebne tylko pierwsze czy drugie skrzydło. Tym bardziej jeśli masz mało kart to priorytetem powinny być klasyczne pakiety. 

Opublikowano

Aktualnie do priesta są dwa decki pod smoki i cthun jeszcze widziałem OTK pod combo ale jest drogi więc odpada smoki zresztą też są drogie bo trzeba mieć całą Czarną górę, Polecam Ci zrobić Cthun coś tego typu > http://www.hearthpwn.com/decks/502974-cthun-priest-easy-rank-five-anti-meta

Jako że chcesz wydać realny hajs to moim zdaniem najlepszym sposobem było by kupienie 40 boosterów z nowego dodatku przez co otrzymasz wszystkie karty (jeżeli Ci się poszczęści :P) potrzebne do Cthun Decków, a za gold kupić dwa skrzydła z ligi odkrywców (za drugie skrzydło dostajemy legende Branna który jest naprawdę kozacki w tym decku np heal za 20 w jednej turze). To jest dobra opcja jeżeli planujesz grać głównie Priestem ponieważ ten deck nie potrzebuje żadnych drogich kart kart klasowych tylko te podstawowe które otrzymujesz wraz z lvlowaniem klasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...