Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsorów, budowniczych i techników

Wenox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontakt !

====================================================================================================================================================

1 -Skype: xWenox

2 -Skype: Zielaamd

3 -TeamSpeak: ctkt.pl [33. STG Squad] Hasło na PW !

====================================================================================================================================================

ns1DCcl.jpg?1

Opublikowano

Beznadziejna prezentacja. I nawet nie chodzi mi tu o tą niesamowicie brzydką i nieczytelną czcionkę i nawet nie o treść która została chyba ułożona przez 10latka.

Problemem tego serwera jest administracja - no ale cóż, słomiany zapał szybko się skończy i o planach na serwer za miesiąc nikt nie będzie pamiętał.

Opublikowano

Beznadziejna prezentacja. I nawet nie chodzi mi tu o tą niesamowicie brzydką i nieczytelną czcionkę i nawet nie o treść która została chyba ułożona przez 10latka.

Problemem tego serwera jest administracja - no ale cóż, słomiany zapał szybko się skończy i o planach na serwer za miesiąc nikt nie będzie pamiętał.

Kim ty jesteś? Nigdy z tobą nie gadałem więc czemu nas osądzasz? Nadal mamy zapał więc proszę mi tu nie wygadywać bzdur. 

Opublikowano

Kim ty jesteś? Nigdy z tobą nie gadałem więc czemu nas osądzasz? Nadal mamy zapał więc proszę mi tu nie wygadywać bzdur. 

Póki co może i macie, ale to się szybko zmieni kiedy zrozumiecie jak dużo pracy taki projekt wymaga. I jakiego nakładu pieniężnego jeśli samemu się nie umie pewnych rzeczy zrobić.

Poprawcie tą prezentację, bo naprawdę wygląda jak zrobiona przez 5 latka.

Opublikowano

Póki co może i macie, ale to się szybko zmieni kiedy zrozumiecie jak dużo pracy taki projekt wymaga. I jakiego nakładu pieniężnego jeśli samemu się nie umie pewnych rzeczy zrobić.

Poprawcie tą prezentację, bo naprawdę wygląda jak zrobiona przez 5 latka.

Mówiłeś że przez 10 latka :D.

Opublikowano

Na sam początek jak RP to nie RPG pojebaliście w ogóle znaczenia..rasy to ma juz nie 1 serwer więc to żadna nowość.Umiejętność to wy chyba nie posiadacie,moglibyście napisać to normalnie,a nie nieczytelną czcionką.Nie sprecyzowałeś jaki RP(G),bo co do pluginów to masz ograniczone działanie,poza tym wzmianka o wieku mnie rozkurwia xD jaki można być tak niekompetentną osobą i brać do teamu dzieci?Przecież to już strzał w kolano

Opublikowano

Robimy serwer Roleplay a nie RPG. Wszystko jest dobrze w tej kwestii. Rasy - tak są one na serwerach i zawsze były. Nic w tym dziwnego. Po za tym nie mam zamiaru dyskutować z osobą, która nie potrafi stosować przecinków oraz ma nick "analdestroyer". Spojrzałem na twój profil i mogę z niego wywnioskować, że jesteś albo jakimś trollem albo po prostu stworzyłeś multikonto. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...