Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiar powrotu do gry

Ekinoxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Dawno nie grałem w Terę i jako odskocznia od innych MMORPG, chcę sprawdzić jak się sprawuje moja dawna miłość. Dlatego chciałbym się zapytać czy w jakimś stopniu zmienił się endgame od początków dodatku Fate of Arun (jest to czas kiedy opuściłem grę) i czy w jakimś stopniu GF się ogarnął na serwerach EU. Podobno szału nie ma jeśli chodzi o graczy z powodu wyjścia takich gier jak B&S czy BDO. Interesują mnie też jakieś nazwy większych gildii polskich - obojętnie na jakim serwerze bo i tak zaczynam od nowa. Jeśli jest też jakaś osoba chętna zagrać to PW tutaj na forum  :)

Z góry dzięki za odpowiedzi.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Polecam NA, polecam Mount Tyrannas, jestem w gildi ~180 osobowej, bardzo przyjazna i pomocna. Napisz na pw to ci napiszę nazwę. Zmieniło się dużo, a jeszcze więcej dostaniesz w maju jak wyjdzie nowa postać i dodatek ;)

Opublikowano

A ja polecam EU c: generalnie na eu wcale nie jest tak tragicznie jak mówią a wciąż gra tam więcej chociażby polaków :) ~ jak będziesz zainteresowany to Pw *gram z gildią na Arcadii (PvE)

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Ciezko powiedziec kolego co wybrac, ja dalej nie moge podjac sensownej decyzji co do EU i NA z jednej strony EU jednak sie podbodowalo i jest lepiej jak w zeszlym roku przynajmniej ja tak sadze po powrocie po rocznej przerwie, mozesz grinodwac alalkhesty wymieniac je za odznaki i nawet masz wiecej punktow reputacjii za daily questy na NA masz jakies 10 punktow mniej za daily questy tyle ze na EU MWA Box kosztoje 400 punktow z czego na NA masz go za 200 punktow na NA nie doswiadzczylem aby z Bossow lecial MWA tak wiec wszystko ma swoje wady i zalety, na EU na bank znajdziesz wiecej rodakow niz na NA do tego ten cholerny ping chyba najwiekszy minus gry na NA bo niby 150-200 pingu to strata jakis 15% DPSa na pierwszy rzut oka moze tego nie zobaczysz ale latwo to porownac w necie masz na yt porownanie pingu na NA i EU i to jest dla mnie najwiekszy minus dla NA przez co kusi mnie aby jednak pozostac na EU. NA defnitywnie na plus to duza populacja o wiele szybciej i latwiej znajdziesz grupy i to o prawie kazdej porze bo duzo osob z EU tam rowniez gra, tak wiec serwer sa 24 na 7 ladnie zapelnione, z czego na EU hmmm jakby to powiedziec swieci pustkami w porannach porach nie znajdziesz praktycznie nikogo, wieczorami zas jest dosc pozytywnie chodz i tak przyznam ze do NA to ciagle malo, to kolejny powod aby wybrac NA. Mozna by duzo o tym pisac mimo to glownie NA zawsze wychodzi wiecej na plus jak EU tak bylo i tak bedzie, niestety bolaczka gry z wysokiem pingiem bardzo odstarsza graczy, ja puki co gram na EU, chodz ostatnio tez czesto wchodze sobie na NA, zobaczyc jak sie maja sprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...