Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodac moda do wot?

CoYo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym miec zwykly mod ktorzy maja youtuberzy jak np Faja, chcialbym zeby poakzywala sie zarowka staty przed bitwa innycsh graczy i takie tam. Da ktos linka do takiego popularniejszego moda i powie co zrobic po kolei zeby dzialal?

Opublikowano

No dzieki skorzystam, ale jak go wrzucic do wota tak zeby dzialal? Pokaze ktos pokolei co i jak?

Do paczki DjVirus:

- Przed instalacją skasuj folder res_mods znajdujący sie w katalogu z grą. (Nie dotyczy instalowania paczki XVM)

- Zainstaluj paczkę do GŁÓWNEGO KATALOGU GRY.
- Uzyj aplikacji JSGME aby wybrać mody które chcesz zainstalować.
- PAMIĘTAJ ABY WŁĄCZYĆ MOD WYMAGANY DO DZIAŁANIA PACZKI!
- Jeśli podczas instalacji któregoś z modów wyskoczy błąd informujący że KATALOG już istnieje - nie przejmuj się tym i wciśnij TAK. Jeżeli jednak pojawi się informacja że plik już istnieje, znaczy to że nie możesz używać tych dwóch modów na raz. (W mojej paczce konflikty plików NIE występują)
- Możesz dokładać własne mody do katalogu DjVirusPL a następnie instalować je w analogiczny sposób. (Pamiętaj o zachowaniu struktury katalogów).
- Każdy mod możesz wyłączyć programem JSGME oraz włączyć kiedy tylko przyjdzie Ci na to ochota.
Opublikowano

Ok dzieki wielkie takiego celownika mi bylo trzeba tylko nie pokazuje mi sie jak zabieram komus pkt a zabieram. Strzelalem wczesniej w przeciwnika to pokazywalo sie ile mu zabralem a teraz nic nie poakzuje sie. Jak to zmienic?

Opublikowano

Ok dzieki wielkie takiego celownika mi bylo trzeba tylko nie pokazuje mi sie jak zabieram komus pkt a zabieram. Strzelalem wczesniej w przeciwnika to pokazywalo sie ile mu zabralem a teraz nic nie poakzuje sie. Jak to zmienic?

Musi pokazywać, o ile nie instalowałeś jakichś własnych modyfikacji spoza paczki. Może nie przebiłeś pancerza, bądź był to rykoszet?

Opublikowano

No probowalem cos instalowac wczsniej z modami, podmienilem troche plikow ale wczesniej sie pokazywalo a teraz nie. Moze trzeba to jakos aktywowac?

Opublikowano

No probowalem cos instalowac wczsniej z modami, podmienilem troche plikow ale wczesniej sie pokazywalo a teraz nie. Moze trzeba to jakos aktywowac?

Sprawdź w opcjach, czy nie masz wyłącznego czegoś przypadkiem. Jeżeli nagminnie grzebałeś w plikach gry, to polecam jej reinstalację.

Opublikowano

Grałem1-3 miesiące na paczce Virusa, weszła aktualizacja i koniec, reinstal był potrzebny.

Jeżeli została wprowadzona aktualizacja to logiczne, że większość modyfikacji przestaje działać.

Wysłane z mojego MOVE 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no ale jak byl jakis tam program z dostepnymi modami i aktywnymi modami to wszystko dalem na aktywne i chyba wszystko powinno byc ok prawda? Jezeli cos gdzies jeszcze sie ustawia to licze na pomoc.

Opublikowano

no ale jak byl jakis tam program z dostepnymi modami i aktywnymi modami to wszystko dalem na aktywne i chyba wszystko powinno byc ok prawda? Jezeli cos gdzies jeszcze sie ustawia to licze na pomoc.

Włączyłeś modyfikacje i pojawiają się one w grze? (Pamiętaj, że paczkę trzeba instalować do głównego folderu gry.)

Opublikowano

No kilka rzeczy sie zmienilo, dobrze raczej zainstalowalem, tam gdize trzeba itp. Nie mam tylko zarowki i nie pokazuja sie informacje ile zadalem uszkodzen jak powinny. Pewnie kilka mniej zauwazalnych rzeczy tez nie dziala ale nie wazne. Reinstall calego wota i od nowa zainstalowac? Jak wlaczyc te modyfikacje? Ja tylko przelozlyem wszystko na aktywne mody i normalnie lwaczylem wota

Opublikowano

No kilka rzeczy sie zmienilo, dobrze raczej zainstalowalem, tam gdize trzeba itp. Nie mam tylko zarowki i nie pokazuja sie informacje ile zadalem uszkodzen jak powinny. Pewnie kilka mniej zauwazalnych rzeczy tez nie dziala ale nie wazne. Reinstall calego wota i od nowa zainstalowac? Jak wlaczyc te modyfikacje? Ja tylko przelozlyem wszystko na aktywne mody i normalnie lwaczylem wota

Możesz spróbować reinstalla. Najpierw odinstaluj modyfikacje z katalogu gry, nastęonie samego World of Tanks. Na stronie WoT masz listę modyfikacji DjVirusa, dobierz odpowednio przy aktywacji, które będą Ci potrzebne.

Opublikowano

Możesz spróbować reinstalla. Najpierw odinstaluj modyfikacje z katalogu gry, nastęonie samego World of Tanks. Na stronie WoT masz listę modyfikacji DjVirusa, dobierz odpowednio przy aktywacji, które będą Ci potrzebne.

Jak mam odroznic modyfikacje gry a pozniej wot? Po prostu odinstaluje wota usune wszystkie foldery i zainstaluje znowu wota a pozniej zainstaluje tez mod djvirusa, wsyzstkie mody z ''Dostepne Mody'' dam do ''Aktywne mody'' bo z polowy tych modow nic nie kojarze xD

Opublikowano

Jak mam odroznic modyfikacje gry a pozniej wot? Po prostu odinstaluje wota usune wszystkie foldery i zainstaluje znowu wota a pozniej zainstaluje tez mod djvirusa, wsyzstkie mody z ''Dostepne Mody'' dam do ''Aktywne mody'' bo z polowy tych modow nic nie kojarze xD

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/274154-inne09141-mod-pack-by-djviruspl-09141-v7-oraz-xvm-by-djviruspl-09141-v3-instalator-01042016/ - co zawiera paczka modów, rozwiń sobie tą zakładkę. A co odinstalowania modów, to w folderze World of Tanks masz aplikację "Uninstall ModPack by DjVirusPL  0.9.14.1 v7.exe".

Opublikowano

chyba zainstalowalem ta paczke bez xvm full bo tam sa wlasnie takie rzeczy jakich w sumie nie mam, zainstaluje tego xvma jeszcze jak bede mial jeszcze jakis problem z tego to napisze a i nie wie ktos moze czy zeby ta zarowka sie wyswietlala z dzwiekiem jest potrzebny jakis perk czy nic nie trzeba to po prostu jest mod???

Opublikowano

chyba zainstalowalem ta paczke bez xvm full bo tam sa wlasnie takie rzeczy jakich w sumie nie mam, zainstaluje tego xvma jeszcze jak bede mial jeszcze jakis problem z tego to napisze a i nie wie ktos moze czy zeby ta zarowka sie wyswietlala z dzwiekiem jest potrzebny jakis perk czy nic nie trzeba to po prostu jest mod???

Żeby wyświetlała się żarówka potrzebny jest perk u dowódcy, która zwie się szóstym zmysłem. Dźwięk jest odtwarzany przy nie modyfikowanej żarówce, zaś przy zmodyfikowanej odtwarzany jest dźwięk 7-sekundowy.

Opublikowano

Odinstalowalem paczke djvirusa i zainstalowalem xvma full, potem po prostu odpalilem gre i nie mam nadal stat przed meczem. Jak to naprawic? Ustawia sie cos z tymi modami zeby je wlaczyc po zainstalowaniu?

Opublikowano

Odinstalowalem paczke djvirusa i zainstalowalem xvma full, potem po prostu odpalilem gre i nie mam nadal stat przed meczem. Jak to naprawic? Ustawia sie cos z tymi modami zeby je wlaczyc po zainstalowaniu?

Naciśnij CTRL i w lewym górnym rogu kliknij jedno z okienek. To tam ustala się, czy tabele mają być widoczne podczas meczu.

Opublikowano

chodzi mi o tabele ze statystkami, wn8, ilosc bitew, % wygranych bitew itp. Tego nigdzie nie ma a powinno byc

Opublikowano

chodzi mi o tabele ze statystkami, wn8, ilosc bitew, % wygranych bitew itp. Tego nigdzie nie ma a powinno byc

Ah, wybacz. Źle Cię zrozumiałem.

Prawidłowo odinstalowałeś paczkę modyfikacji?

Aktywowałeś XVM?

Opublikowano

Jak to aktywowac?

No normalnie byl plik od odinstalacjii paczki djvirusa odinstalowalem tym programem pisalo wszystko odinstalowano a potem zainstalowalem xvma

Opublikowano

Jak to aktywowac?

No normalnie byl plik od odinstalacjii paczki djvirusa odinstalowalem tym programem pisalo wszystko odinstalowano a potem zainstalowalem xvma

Musisz się zalogować, następnie nacisnąć "activate services" oraz "update statistics".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...