Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie zaczynac? - Plemiona

Jedyneczka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż dawno temu gralem w Plemiona, bodajże 2-3 lata temu. W między czasie coś tam sie grywało i jak szybko grywalo, tak szybko konczylo. Zastanawiam sie teraz czy zacząć znowu - oczywiscie na oficjalnych plemionach pe el ;) Naczytalem sie roznych opinii, te sceptyczne, negatywne wywolaly u mnie zdziwienie. Na faceboku w komentarzach tez ich nie brakuje, a mianowicie czy bez punktów dodakowych oplaca sie grac? Czy tylko sens jest grania jak sie wykupi te dodatkowe punkty? Czy w ogole jest sens zaczynac - nie wydajac na tzw. item shopa? :)

pryzmat.jpg
Opublikowano

Graj na swiatach bez flag i funkcji premium czytaj dopalaczy do surowcow i handlu premium.

Wtedy oplaca sie grac , bo 10 zl na miecha wydajesz na premium , ale to w fazie ok. 2k pkt , asystent farmera tez sie przyda 10 pkt premium kosztuje.

A pozniej to juz menadzer , asystent i premka 30zl miesiecznie na gre do tego kumpel lub dwoch na konto co by w nocy farmili i kiedy ty w pracy i mozna grac osiagajac topke spokojnie.

Opublikowano

Wiec dobra zaczynam gre na t ym 104, macie jakies fajne poradniki jak krok po kroku rozwijac wioske, zeby byc przysłowiowym kozakiem? :dd

pryzmat.jpg
Opublikowano

@up

Kolega wyżej ma sporo racji, bo nowe zadania zmieniły się o tyle, że opłaca się je robić, bo korzyści niosące za wykonanie ich się zmieniły strasznie. Już nie pamiętam, czy to właśnie na 101 czy 102 grając się o tym mocno przekonałem i zaczynałem od nowa. Ogółem jak dla mnie nie odczuwam zbytnio dużej zmiany w samej grze patrząc od tych starych światów, do tych teraźniejszych. Pograsz troszkę, to wszystko Ci się przypomni. Czasami świat układa okolica, więc życzę Ci jak najlepszej i potem byle tylko do przodu. Jeżeli będziesz miał pytania to możesz też śmiało do mnie napisać, postaram się odpowiedzieć, pomóc ;) Trochę tego doświadczenia się zebrało przez ten cały czas ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...