Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GothicRolePlay.pl - prezentacja

lammp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
alchemik.png

Serwer U Zarania to jeden z najstarszych i największych serwerów na arenie Gothic Multiplayer. Od długiego czasu twórcy UZ tworzą zgraną drużynę - kolegów, przyjaciół - i po raz kolejny mają przyjemność zaoferować Wam możliwość wspólnej zabawy w realiach Gothica. #UZ5, jak roboczo nazwana została piąta odsłona serwera, staje się pierwszą edycją, która nie posiada nazwy - na znak nowego początku. 

Serwer zaoferuje Wam wiele możliwości, które - mamy nadzieję - pozwolą znaleźć w grze dużo przyjemności i rozgrywki na możliwie najwyższym poziomie. System staminy, rozmaite umiejętności, poczynając od farmerstwa i gotowania, kończąc zaś na górnictwie, kradzieży i starożytnej magii, system tablic ogłoszeń, rozbudowany system handlu, cechów, farm, organizacji i gildii, dodatkowe opcje takie jak hazard czy wróżbiarstwo to tylko niektóre z innowacji, jakie wprowadza nowe UZ. Serwer został także wyposażony w rozmaite zabezpieczenia przeciwko cheaterom i oszustom, a porządku strzec będą moderatorzy wyposażeni w całkiem nowe możliwości. Wszystkie funkcje zostaną (lub już są) opisane na portalu U Zarania, co ułatwi nowym graczom odnalezienie się w świecie gry.

Rozgrywka w realiach prawdziwego Gothica jest tym, czego gracze od zawsze oczekiwali od serwerów GMP. U Zarania stawia na fabułę prostą, nawiązującą do wydarzeń Gothica 2: Nocy Kruka, bez żadnych większych modyfikacji. Serwer zostanie oddany do użytku już 14 października. 

Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Opublikowano

Wszystko dobrze zrobione, wszystko dobrze przygotowane. Jedynym minusem jest platforma, która ma no mniej graczy niż główna/stara. Mimo, to serwer pewnie będzie dobry (Bimbol zna się na rzeczy). Mimo to nie zagram, bo GO(Wszystkie podziały platform, oprócz gmpa to tylko powolne niszczenie społeczności, mimo to wszelkich starań do rozwalenia dołożył Ojciec.) Szkoda, bo GMP i GO teraz ma super projekty. Wszystko fajnie rozbudowane ale społeczność upada i nie ma dla kogo robić tych projektów.

yiWCsl1.png
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kocham Gothica i Gwiezdne szczególnie the old republic ale najbardziej czekam na ten serwer chcem zobaczyć jak ci wyjdzie xD

Jezu już sobie to wyobrażam to będzie ZaJJJJJJebissssstęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapowiada się świetny serwer, już zakładam konto, do tej pory nie widziałem aż tak zaawansowanego serwera na platformie Gothic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna inicjatywa i wszystko ładnie, przejrzyście opisane. Aż sam się zastanawiam, czy aby nie skusić się czasem na grę z wami ;)

"Moja pasja to... moje życie to, to tworzywo co wnika w tętnice, tym oddycham i stawiam krzyżyki wróżbitom co wczesne wróżyli mi znicze"

Opublikowano

Ciekaw jestem tego wszystkiego. Póki co, Elisium mnie kupiło, ale z zainteresowaniem będę śledził wasze poczynania.

652461476122967357515.jpeg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP Chamska zagrywka.

Odświeżam wątek. Start serwera pod koniec tygodnia, 1 października w sobotę.
W międzyczasie było kilka problemów, trzeba było rozstać się ze skrypterem, i zastąpić go nowym. Dlatego też, większość nowinek, o których było wspomniane w reklamie na początku tematu, nie będą dostępne na starcie, a jedynie tylko ich część. Będą one jednak dodawane systematycznie po starcie. Addon, za którego jestem odpowiedzialny i mapa kolonii zmodyfikowana przez naszego admina, zostają te same.
http://gothicroleplay.pl/index.php

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=KFGZi9qVaxs

I dość stara wersja tego, co przygotowałem na serwer:

https://www.youtube.com/watch?v=PDs-CkQX4Pc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...