Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HYPE Na Minecraft?

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy sądzicie że hype na CS:GO minie i minecraft powróci?

Jest wiele małych youtuberów, takich jak roxmb, co mu w 3tygodnie 50k subskrypcji doszło.

Pamiętam te czasy, kiedy ja z moimi kolegami staliśmy pod zamkiem, i 20ludzi nas atakowało a my się broniliśmy armatami z tnt ;) To były piękne czasy, nie jestem dzieckiem minecrafta, przecież ta gra jest niezależnie ile masz lat.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie widzę wielkiej nadziei. Gry takie jak CS są teraz popularne i nie wygląda na to żeby nagle poszły w niepamięć. Do tego minecraft dla większości idzie w złą stronę zamiast w lepszą więc takie tezy są nie na miejscu patrząc na obecną sytuację.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

cs:go napweno kiedy "upadnie" ale wątpie by ludzie powrócili do minecrafta. Jest dużo teraz serverów które mozna uznać za " śmieci" np. wchodze na server a tam jest pełno mini gier itp. ( jak np. cs:go nawet w minecrafcie, porażka wegług mnie ) Kiedyś to były fajne servery. działki gildie survival i sklepy, a teraz to wszyscy tylko na modach by grali wiec nie widze nadzieji a powrót do MC . Wyjdą nowsze gry które w biegiem czasu staną się sławne tak jak to jest teraz z cs'em

Opublikowano

Dla mnie Counter-Strike zawsze był "sławny", więc nie wiem dlaczego piszesz o hype. 
Osoby, które grały w minecraft'a być może po prostu się znudziły jak w moim przypadku to było, albo przestały grać bo ich ulubiony YouTube'r przestał nagrywać. 
Z drugiej strony u zachodnich sąsiadów minecraft dalej cieszy się dużą popularnością. 

Z życia wiem, że prawie każda gra traci po jakimś czasie zainteresowanie i raczej ciężko jest je odzyskać. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Popularność mincerafta można przyrównać do cs 1.6 ,ludzie będą w niego grać nawet za 20 lat ,ale szczyt popularności ma już za sobą ,od tego momentu będzie tylko mniej ludzi (co i tak będzie olbrzymią ilością przez to jaka ta gra wyrobiła sobie renomę) co do cs go to właśnie przeżywamy jego szczyt popularności teraz ,szczególnie przez wprowadzenie skinów do broni. Co do pytania czy ich "świetność" kiedyś powróci to odpowiedź brzmi i tak i nie ,zależy co przez to rozumieć :s ,mam na myśli że w te gry już nie będzie grało więcej osób niż podczas "szczytu" popularności ,ale jeżeli wyjdą ich kontynuację to jak najbardziej: tak samo jak z cs 1.6 ludzi emigrowali do cs go ,tak samo będzie jeżeli wyjdzie minecraft 2

Opublikowano

Tylko że ten hype na Cs:go jest głównie w polsce , w innych krajach wciąż jest hype na Minecrafta od 4 lat :v

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...