Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Narkotyki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skręcik ze 2-3 razy w życiu. Nic specjalnego, przereklamowane. No i tabaki trochę w gimbazie ale to też tylko parę razy.

Cyrk.png

Opublikowano

Tak i to była głupota. Nie polecam.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

se palie ale mi sie nie podobao i se zrezygnowale ale za puzno jurz bo mnie ze szkoly wywalilili ;(

Opublikowano

faza fajna ale zdrowie ważniejsze

niestety moi rówieśnicy tego nie rozumieją i się staczają mimo młodego wieku

bez wykształcenia, bez pracy, już ich nawet nie odróżniam od miejscowych meneli :)

jedynie ganja jest spoko xD

Opublikowano

Dla tych co napisali że tylko trawka i nic więcej. Tak sie zaczyna i nie piszcie mi że jest inaczej bo znacie siebie, bo nigdy nic itd itp. Od niej zaczyna sie praktycznie w 90% sięgniecie po inne narko i to tylko kwestia czasu;)

A do tych dla których wszyscy biorący / palący coś ( chyba że rozmawiamy już o dawaniu w kable bo to faktycznie już krzyżyk) maja coś nie tak z głową albo debile albo cos w tym stylu, rozróżniajcie świadome ćpaanko od ćpania wszystkiego jak leci bo kumple bo cos;) Głupie gadanie ale różnica jednak jest spora.

Nie polecam narko;)

Opublikowano

Wszystko tylko nie kupujcie tramalu po 3zł za table bo się nie opłaca, lepiej wciskać kity u lekarza :P. Czy miałem styczność? Oczywiście, że nie :P

Opublikowano

Nie i dla mnie ludzie sięgający po narkotyki to przegrywy, którym brakuje wrażeń. Oczywiście mówię o twardych, bo nie mam nic do palenia trawy.

no proszkow i mocarzy to sie nie opłaca, ale dymka buchnąć why not?

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dla tych co napisali że tylko trawka i nic więcej. Tak sie zaczyna i nie piszcie mi że jest inaczej bo znacie siebie, bo nigdy nic itd itp. Od niej zaczyna sie praktycznie w 90% sięgniecie po inne narko i to tylko kwestia czasu;)

A do tych dla których wszyscy biorący / palący coś ( chyba że rozmawiamy już o dawaniu w kable bo to faktycznie już krzyżyk) maja coś nie tak z głową albo debile albo cos w tym stylu, rozróżniajcie świadome ćpaanko od ćpania wszystkiego jak leci bo kumple bo cos;) Głupie gadanie ale różnica jednak jest spora.

Nie polecam narko;)

Nie tak się nie zaczyna ;) W 90% ludzie zaczynali od trawki bo według powszechnej opinii (Nie prawa xD) to miękki narkotyk, a jak wiemy narkotyki są nielegalne. Lecz skoro miałeś dostęp do trawki, to czegoś mocniejszego nie trzeba chyba długo szukać xD z tego co słyszałem oczywiście xD

#Topic

Weed 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

ja powiem wam szczerze że brałem wszystkie rodzaje narkotyków oprócz klasycznych psychodelikow (ale przeżyłem fazę deliriantową xD nie wnikajcie). Trawka była ostatnia i najmniej mi się podobała, serio. Także nie powielajcie stereotypów że zaczyna się od marihuany a kończy na heroinie

zacząłem cpac dość młodo, bo w wieku 14 lat. Inni odkrywają alkohol i marihuanę a ja kodeine i benzodiazepiny. Później silniejsze opioidy, więcej benzo, więcej odczynników chemicznych. Tysiące zł na to poszło, a cpalem zawsze w samotności. Traktowalem to jako lekarstwo na Weltschmerz

ama

Opublikowano

W sumie to jestem za legalizacją trawki, która mimo banana na twarzy i fazy jest nie groźna niż alkohol, spirytusy oraz denaturaty.

Mimo, że to nie legalne w Polsce to już coraz więcej krajów legalizuje ten wspaniały "lek" dla celów leczniczych, ale nie tylko.

Przykładem rzucę [Wielką Brytanie - legalizacja dla osób chorych]. Podobno też można już w Czechach zakupić, ale nie byłem i nie wiem :)

Te wszystkie dopalacze, które niby są legalne, gdyż nasze Państwo jest tak pierdolnięte i nie umie z nimi walczyć. Co z tego, że zakażą dany skład, jak on zmieni się w ciągu kilku następnych dni? Nie byłem zwolennikiem mocarzy i innego gówna powstałego z trutek na szczury, domestosu i wielu innych odczynników chemicznych, które wprowadzają tzw "fazę w naszym ciele".

W sumie jest coś w tym, gdyż przykład mogę podać na kolegach, którzy po jaraniu trawki w dużych ilościach musieli wydawać więcej pieniędzy, gdyż nie czuli takiej fazy.

Poszli drogą Mocarza, który już po jednej lufie jebał im w głowę odlot.

Szczerze proszę mi powiedzieć czemu legalizacja marichuany w Polsce nie nastała?

Dlaczego alkohol jest dostępny? Przez niego jest tyle tych bijatyk etc.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Co tydzień alkohol

Marichuanenen

1x Acodin

5x Kwas

2-3x Mocarz

Białego to 40-60 razy

Tablety 3 razy.

Nikogo nie namawiam do brania czegokolwiek, lecz wychodzę z założenia, że życie ma się jedno i wszystko jest dla ludzi. Jak na razie nie ucierpiało moje zdrowie fizyczne, możliwe że jedynie wątroba. Serce było niedawno całkowicie badane i wyniki idealne. Zdrowie psychiczne lekko podupadło w pewnym okresie ale jestem silny psychicznie i poradziłem sobie bez większego problemu.

A i nie zacząłem ani od alkoholu ani od trawki.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Co tydzień alkohol

Marichuanenen

1x Acodin

5x Kwas

2-3x Mocarz

Białego to 40-60 razy

Tablety 3 razy.

Nikogo nie namawiam do brania czegokolwiek, lecz wychodzę z założenia, że życie ma się jedno i wszystko jest dla ludzi. Jak na razie nie ucierpiało moje zdrowie fizyczne, możliwe że jedynie wątroba. Serce było niedawno całkowicie badane i wyniki idealne. Zdrowie psychiczne lekko podupadło w pewnym okresie ale jestem silny psychicznie i poradziłem sobie bez większego problemu.

A i nie zacząłem ani od alkoholu ani od trawki.

Zdrowie psychiczne lekko podupadło

Za mało acodinu

Opublikowano

Narkotyki czyli? Jeżeli zaliczasz konopie to tak ale jak dla mnie jeżeli marihuana jest uważana za narkotyk to tak samo powinno się zdelegalizować alkohol wraz z papierosami. Niestety nieświadomość i brak wiedzy polaków jest strasznie dobijający :/ chociaż pierwsze kroki w tą stronę zostały poczynione (marihuana lecznicza).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...