Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koxsik twoim GM na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.
Na początek,powiem kilka zdań od sobie.
Mam na imię Adrian, aktualnie mam 18 lat i chodzą do 3 klasy zawodowej o profilu kucharskim.W metina gram od około 6-7lat, za czasów podstawówki zaczynałem rozgrywkę.Interesuję się gastronomią,informatyką,trochę motoryzacją.

Dlaczego chciał bym zostać GameMasterem?
Od jakiegoś czasu mam dużo czasu wolnego, chciał bym go owocnie wykorzystać i pomóc w powstawaniu jakiegoś serwera. Raz,dwa razy byłem GM ale to kilka lat temu a serwery już swój czas miały i nie istnieją. Przez pewien okres czasu przeszedłem grać w Counter-Strike 1.6
Zostałem na tych serwerach długo,dużo czasu spędzałem, na jednych z czołowych serwerów do tej pory miałem przegrane po 500-700h oraz zostałem opiekunem tego serwera.Opiekun w cs'ie to jest jakby technik ale nie do końca, miałem dostęp do amx,ftp. Po pewnym czasie odszedłem,gdyż nie miałem czasu, zaczęła się nauka i wolałem powierzyć to komuś innemu kto się też na tym zna. Teraz mam mnóstwo czasu,gdyż szkołę mam 3 tyg (Pon,Czw,Pt).Chciał bym na serwerze, który by mi zaufał organizować głownie eventy,gdyż mam multum pomysłów oraz banować boty, gdyż ich nikt nie lubi raczej:).Jestem człowiekiem co w miarę szybko się uczy i jak by ktoś mnie poprosił żebym coś zrobił lub nauczył, to bym się postarał i pomógł mu.

Jakim typem człowieka jestem?
Człowiekiem jestem który lubi się pośmiać,dobrą współprace,po żartować sobie, ale gdy trzeba być poważnym i coś obgadać to wtedy trzeba się skupić i ustalać różne rzeczy. Nie lubię sam siebie przechwalać, wole żeby osoby z którymi miał bym współpracować poznały mnie.
Jestem znany pod nickami:Koxsik oraz Pozdro 600. Nick z mpcforum jest taki, gdyż zakładałem go kilkanaście lat temu jak byłem jeszcze mały szkrabem:) A szkoda mi takiego konta.

Kontakt:gg:3353511/pw forum

Pozdrawiam wszystkich.

c07aaaa0ac783f56.png
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gównoburza heh...

tak samo jak kolega up. Troszkę popracuj nad językiem.

Tobie też polecam popracować nad językiem. Zdanie zaczynamy wielką literą.

slownik ortograficzny najpierw zakup

Co to jest "slownik" - wytłumacz mi.

P.S: Zdania zaczynamy wielką literą.

#BEKA_Z_DEBILI

Polecam, bo robi dobre zupki chińskie.

Opublikowano

1. Popracuj trochę na składnią zdań. Innych zastrzeżeń to chyba nie mam odnośnie Twojego "podania". 

2. "Podanie" odnosi się do 'posady' GM'a, więc po co wymieniasz serwery CS? GM nie ma dostępu do amx, ftp. Posiada on tylko drobne prawa na serwerze i znaczek. 

3. Także 'posada' GM nie skupia się tylko na robieniu eventów czy też banowania botów. Głównym celem GM jest pilnowanie porządku na serwerze, opieka nad graczami, pomoc w różnych sprawach, drobne reklamy itp. 

4. Nie wymieniłeś jakie posiadasz w tym doświadczenie, może wymienisz jakieś serwery? 

*To nie jest jakiś hejt czy coś, nie zrozum mnie źle. 

Opublikowano

1. Popracuj trochę na składnią zdań. Innych zastrzeżeń to chyba nie mam odnośnie Twojego "podania". 

2. "Podanie" odnosi się do 'posady' GM'a, więc po co wymieniasz serwery CS? GM nie ma dostępu do amx, ftp. Posiada on tylko drobne prawa na serwerze i znaczek. 

3. Także 'posada' GM nie skupia się tylko na robieniu eventów czy też banowania botów. Głównym celem GM jest pilnowanie porządku na serwerze, opieka nad graczami, pomoc w różnych sprawach, drobne reklamy itp. 

4. Nie wymieniłeś jakie posiadasz w tym doświadczenie, może wymienisz jakieś serwery? 

*To nie jest jakiś hejt czy coś, nie zrozum mnie źle. 

Co do pierwszych 3 pkt zgadzam się z tobą.Co do 4pkt nie wymieniłem zbytnio, gdyż hamaki chyba nie liczą się dla mnie lub vps/non-hamachi.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

....::::OGŁOSZENIE::::....

ArgoriaMT2 - Poszukuję chętnych osób do Projektu Polskiego Prywatnego Serwera Metin2, jakim jest Rework serwera Argoria.
Celem niniejszego projektu ma być stworzenie, oraz rozwijanie sprzyjającego środowiska Metin2, którego paradygmatem ma być powrót do Klasycznej wersji gry, oraz nawiązanie do Old - Schoolowej Fabuły MMO RPG.

Serwer ogłasza zapotrzebowanie na następujące stanowiska:

*[GA] - Szczegóły, oraz zakres obowiązków podany zostanie po prywatnej wiadomości wstępnej ( Priv )
*[GM] - Szczegóły, oraz zakres obowiązków podany zostanie po prywatnej wiadomości wstępnej ( Priv )
*[TGA] - Szczegóły, oraz zakres obowiązków podany zostanie po prywatnej wiadomości wstępnej ( Priv )
*[TGM] - Szczegóły, oraz zakres obowiązków podany zostanie po prywatnej wiadomości wstępnej ( Priv )
*[TECH] - Szczegóły, oraz zakres obowiązków podany zostanie po prywatnej wiadomości wstępnej ( Priv )

Informacja dodatkowa:

Nie wymagam nadprogramowych kompetencji Kandydatów.
W przypadku zgłoszenia się osoby, bez kompetencji na dane stanowisko, Administracja nie oddala wniosku, wówczas taka osoba przejść będzie musiała odpowiednie szkolenie z danego zakresu w celu uzupełnienia różnic programowych w paradygmacie systemowym.
Zachęcam do składania w/w podań poprzez prywatną wiadomość na podany Adres E-Mail: [email protected]

Pozdrawiam

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...