Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Źle się czuję

Anonimowy:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem ze staniem w miejscu.

Wystarczy że stoję 2min i zaczyna mi się niedobrze, i oczy mi się zamazują po czym śpiący się robię.

Jak jestem na lekcji wyprostowany, to mam tak samo.

Byłem w szpitalu 3dni, u lekarza ale nic... Denerwuje mnie to jak gdzieś w kolejce stoję.

@Edit dodam, że jutro jadę na wycieczkę szkolną, i nie chcę się źle poczuć podczas tej wycieczki

Pomożecie?

Opublikowano

No, okay, ale jak mamy Ci niby pomóc? Idź do szpitala, innego lekarza, cokolwiek. Potrzebujesz badań, bo na to wszystko może się składać dużo czynników. 

Opublikowano

Skończ trolować to może Ci przejdzie :D

Z tego co pisałeś masz ok 16 lat a z tego jak się zachowujesz na forum to wnioskuję że niedługo będziemy CI radzić jak dupę podcierać.

Ogarnij się chłopie i idź do lekarza.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Bądźmy szczerzy, to dowodzi tylko tego na jakim poziomie rozwoju jesteś. Cholera tak ciężko powiedzieć rodzicom że się źle czujesz i wymagasz jakichś konkretniejszych badań? Nie umiesz sam wziąć sprawy w swoje ręce? Chłopie, masz pieprzone 16 lat, ja jestem w twoim wieku a musze zapier*** w gospodarstwie i nie truję na forum że źle się czuję albo nie umiem się uśmiechać, a twoje posty jedyne czym mi śmierdzą to trollem więc albo się ogarniesz albo możesz wypier...

Opublikowano

Jako w pełni wykwalifikowany lekarz MPCforum polecam jebnąć Sobie kreskę przed jutrzejszą wycieczką do zoo.

@off Primo co nas to obchodzi , secundo w szpitalu nie wiedzieli co Ci jest, a na mpc mamy wiedzieć? KAPPa

Opublikowano

Jako w pełni wykwalifikowany lekarz MPCforum polecam jebnąć Sobie kreskę przed jutrzejszą wycieczką do zoo.

@off Primo co nas to obchodzi , secundo w szpitalu nie wiedzieli co Ci jest, a na mpc mamy wiedzieć? KAPPa

Ponieważ trollowi ciężko jest wymyślić dobry temat do trollu? :D

Żaden nie jest wróżbitą maciejem mimo że wszyscy wiedzą że jutro w nocy będzie ciemno ;)

Chyba że ktoś potrafi leczyć przez internet to tylko pogratulować  :D

Opublikowano

Lekarz nie powiedział ci, co tobie jest, więc na pewno zrobią to wykwalifikowani medycznie gimnazjaliści z mpcforum. Serio tak myślisz?

Zmień lekarza, zrób badania, tutaj pomocy nie znajdziesz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeżeli lekarze nic nie wykryli to dolegliwości mogą mieć podłoże psychiczne, najlepiej skonsultuj się z psychologiem lub psychiatrą.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

­To ku**a SIEDŹ!!!!!!!!!! Jak nie możesz stać!

Tutaj ci nikt nie pomoże, chyba że lord makin dający ci bana

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Więc tak jako specjalista Pan psycholog Wefaj (jestem specjalistą w wielu dziedzinach)

Stwierdzam że pan jest chory.

A jak Pan stoi to nie chcę się Panu krzyczeć?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Czego Ty oczekujesz od ludzi na forum? Co my Ci powiemy? Idź do lekarza i weź także opcję, że jest to na podłożu psychicznym.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

comment_TR1iqb97RHM6oF200wim5nSPx5EuopJK

Ziomek idź się zapisz na jakieś specjalne badania, to może być jakaś poważniejsza choroba a ty się pytasz ludzi na forum o grach xD Jak już to pytaj na jakimś forum z lekarzami

#JebacSygnatury

Opublikowano

Na mpc znajdziesz pomoc, ale w grach, a nie o chorobach. Pogadaj z rodzicami, na mpc nikt ci nie pomoże.\

A przy okazji jeszcze bekę sobie z ciebie będą cisnąć.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...