Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypał po imprezie

aaaaaaaaa9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idź zagadaj jakby nie było takiej sytuacji. Przecież w stosunku do niej nic złego nie zrobiłeś.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Spróbuj się z nią spotkać za pośrednictwem jej znajomego, a potem rób co powinieneś robić.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Spróbuj się z nią spotkać za pośrednictwem jej znajomego, a potem rób co powinieneś robić.

Dziecko?

@topic

Powiedz jej, że skoro poznała Cię z tej najgorszej strony, to teraz będzie już tylko lepiej i zapytaj tym samym, czy się umówi.

Opublikowano

Dziecko?

@topic

Powiedz jej, że skoro poznała Cię z tej najgorszej strony, to teraz będzie już tylko lepiej i zapytaj tym samym, czy się umówi.

Nie wiadomo czy to jego najgorsza strona więc nie uprzedzajmy faktów xD 

A @topic niech weźmie rzyć w troki i idzie do niej zagadać bo siedzenie na tyłku nic nie przyniesie ;) 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Poszukaj w zapiskach Nicola Tesli wzmianek o wehikule czasu, gdy je znajdziesz zbuduj swój własny i cofnij się do momentu imprezy po czym przekonaj Siebie by tego wieczora nie pił dużo i nie zgonował w sraczu. 

Opublikowano

XDDDDDDDDD tak się kończy stawanie się debilem po alko i nie znanie rozumu i umiaru. Nawet kiedy mocno sie schlałem to nigdy nie straciłem rozumu

Opublikowano

Może po prostu powiedz, że pod wpływem alko Ci odwaliło i to była jedyna taka sytuacja.

Opublikowano

Kto nie przyciął komara na imprezie niech pierwszy rzuci kamieniem (albo kostką klozetową).

Moim zdaniem niepotrzebnie robisz z tego aferę i coś co mogłoby sprawić że ktoś Cię skreśli.

Napisz do niej na Facebooku albo na Snapie (możesz też zadzwonić przez biały telefon).

Powodzenia i głowa do góry ! :)

f.png

Opublikowano

skoro byłeś pod wpływem to żaden wstyd :)

przecież po alko jest taka wyjebka że gdzie upadniesz tam zasypiasz

odkręcić tego nie dasz rady więc powiedz że alkohol zrobił swoje

Opublikowano

Ziomeczki byłem 2 tyg temu na 18stce i wpadła mi w oko pewna dziewoja xD problem w tym że schlałem mordę i spałem najebany w kiblu wszyscy to widzieli wiem słabo :( ktoś ma jakiś pomysł jak to odkręcić żeby mieć jeszcze szansę ?

Gdy będą pić piwo odwróć ich uwagę i wrzuć im truciznę do piwa :v  

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...