Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrata konta

Fivers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na razie cisza, nic nie odpisują

mi w grudniu tez ukradli konto. Zmienili maila i hasło. Napisałem do supporta i na następny dzień miałem konto :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Polski support to gowno wielkie.

Kiedys zalozylem konto na uewest wbilem 30lvl i przstalem grac bo wiecej znajmoych na eascie.

Login i haslo pamietalem tylko byl problem bo musialo byc haslo zmienione na stronie a zeby zmienic potrzebny byl mail ktorego nie pamietalem lub juz nie mialem.

Grane bylo tylko z jednego ip ktore im podalem a dla nich wazniejsze bylo ze nie pamietam jakich champow kupilem 3lata temu :D

Nikt sie nie logowl na to konto pare lat nie bylo grane a ci mi odpisuja ze chce ukrasc to konto :D

Juz pomijam ze nazwy konta glownego i tego co probowalem odzyskac byly niemal identyczne :) 

Opublikowano

Polski support to gowno wielkie.

Kiedys zalozylem konto na uewest wbilem 30lvl i przstalem grac bo wiecej znajmoych na eascie.

Login i haslo pamietalem tylko byl problem bo musialo byc haslo zmienione na stronie a zeby zmienic potrzebny byl mail ktorego nie pamietalem lub juz nie mialem.

Grane bylo tylko z jednego ip ktore im podalem a dla nich wazniejsze bylo ze nie pamietam jakich champow kupilem 3lata temu :D

Nikt sie nie logowl na to konto pare lat nie bylo grane a ci mi odpisuja ze chce ukrasc to konto :D

Juz pomijam ze nazwy konta glownego i tego co probowalem odzyskac byly niemal identyczne :)

Mi własnie pomógł polski support, a angielski wogóle nie odpisał :D

Opublikowano

Jezeli masz wszystkie dane i uzywales tego konta to problemu nie powinno byc nigdy.

Problemy zaczynaja sie kiedy trzeba uzyc mozgu z tym maja juz problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...