Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wymiana kosy

KoszenN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jako iz ostatnimi czasy troche sie dorobiłem to mam kose Motylek Blue Steel WW , i chcialem to wymienic za jakiegos bagneta m9 / guta marble fade FN ice and fire .

Jak narazie znalazlem goscia z Bagnetem m9 stained FT i nie wiem czy nie znalazl bym czegos lepszego w tej cenie.

Mógłby sie ktos wypowiedziec?

Opublikowano

Najlepiej to wymieniać na double,str nic nie pobiera czyli wplacasz 1$ i wyplacasz 1$. Możesz zobaczyc ile coinsów twoja kosa jest warta i popatrzeć w withdraw za czymś. Dla mnie jest to najlepszy sposób wymiany. Każdy skin jest tyle samo wart,czyli wplacasz asii bs z lookiem bs i wyplacasz bs z lookiem ft. 

Opublikowano

Moja kosa 119,520 a M9 stained FT 117 czyli akurat jeszcze bd mogl wyplacic z 2 $ , czy wyjde na tym tak samo jakbym wymienil na lounge ?

A mam pytanie wiesz moze za ile bym mogl najdrozej sprzedac moją kose ? ale nie quicksell ( na klucze )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...