Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podatek od wody deszczowej.

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uslyszałes 2 min temu w telewizji ? Co sie dziwic? 500+ to trzeba brać kase skad sie da,a idioci mysleli że z dupy ten hajs będą dla nich brali xD Głupie polaczki wy

79160594027661829163.png

Opublikowano

#dobrazmiana

I nie zapominajmy o kolejnych dobrych zmianach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://panoptykon.org/petycja-uat

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

#dobrazmiana

I nie zapominajmy o kolejnych dobrych zmianach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://panoptykon.org/petycja-uat

By żyło sie lepiej :makka:

Ale obywatelom sie to wszystko chyba podoba bo nic z tym nie robią

Co obywatele będą prezesowi Kaczyńskiemu przeszkadzać, przecież to prawdziwy patriota i chrześcijanin. Wszystko, co robi to tylko po to by żyło nam się lepiej :v

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

To już nie jest śmieszne, to jest żałosne. Głupota do kolekcji tysiąca innych głupot.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Z tego co czytałem to ten podatek jest już od dawna,

A co do ustawy antyterrorystycznej - będziecie inaczej gadać jak ktoś z waszych bliskich ucierpi w jakimś zamachu, zachciało się wpuszczać brudasów do Europy to teraz trzeba liczyć się z inwigilacją w naszą prywatność, poza tym z tych ustaw, które ktoś wymienił w linku powyżej nie mają na nas wpływu chyba, że ktoś tutaj jest uchodźcą koloru innego niż biały. Jak idziecie do komisji wojskowej to też musicie podać wszystkie swoje dane i co? Kupy zaraz nie zróbcie przez te waszą prywatność.

Opublikowano

Z tego co czytałem to ten podatek jest już od dawna,

A co do ustawy antyterrorystycznej - będziecie inaczej gadać jak ktoś z waszych bliskich ucierpi w jakimś zamachu, zachciało się wpuszczać brudasów do Europy to teraz trzeba liczyć się z inwigilacją w naszą prywatność, poza tym z tych ustaw, które ktoś wymienił w linku powyżej nie mają na nas wpływu chyba, że ktoś tutaj jest uchodźcą koloru innego niż biały. Jak idziecie do komisji wojskowej to też musicie podać wszystkie swoje dane i co? Kupy zaraz nie zróbcie przez te waszą prywatność.

Komu zachciało, no komu kuźwa? Mnie? Boli coś kogoś coś żeby mi Ahmed miast kebaba bomby podkładał? Adresy się pomyliły :)

A co do telefonów to głupota bo terroryści głupi nie są i nie będą sobie SMSami pisać kiedy bumbum. No chyba że Ci od "hehłego hazotu" z Nie Zadzieraj z Fryzjerem :D

A moja wina że Niemcom się zachciało Europę ro****rdalać? xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Znowu bezsensowny temat z dupy wzięty dziecka co kompletnie nie ma pojęcia o tym co się dzieje i tym co już jest. Podatek taki płaci się od dziesiątków lat w całym kraju.  

I kto tu jest pojebany bardziej niż ten podatek zakładając taki temat? Żale od deszczówki się zaczynają... 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

haha no chyba nie :)

wątpię żeby to przeszło bo jak ludzie się wkurwią i wyjdą na ulice to ten cały PiS zostanie zdegradowany

to jest nie do pomyślenia.. i nie wiem skąd pomysł żeby wprowadzać podatek od wody deszczowej

niech lepiej kaczor uważa bo zdarzają się katastrofy lotnicze

Opublikowano

Ktosiu dla ciebie bezsensowny, dla mnie nie bo chce poznac zdanie innych. Dla mnie bezsensowny jest twoj post. Skoro sie placi juz od dziesiatkow lat to czemu znow chca wprowadzic... Hmm? I kto tu jest mega ***** bardziej niz ten podatek piszac ten post... A i wiem co sie dzieje w polscE, tak apropo.

Opublikowano

wątpię żeby to przeszło bo jak ludzie się wkurwią i wyjdą na ulice to ten cały PiS zostanie zdegradowany

to jest nie do pomyślenia.. i nie wiem skąd pomysł żeby wprowadzać podatek od wody deszczowej

Tak,tak caly czas na ulice wychodzicie i nic sie nie zmienia xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

ale taki podatek byłby kpiną
Opublikowano

ale taki podatek byłby kpiną

I co? Tutaj juz wszyscy sa przyzwyczajeni ze ich jebia w dupala,nic sie nie zmieni nawet jakby vat podniesli o 10% xD

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...