Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysly na sciage ?

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jutro 1 sprawdzian 1 poprawe 1 kartkowke

I nie umiem sie tak na wszytsko nauczyc 

Macie jakies dobre pomysly na sciage zeby nauczyciel nie zauwazyl :D ?

Opublikowano

Polecam gotowca. Piszesz na kartce w domu a potem na kartkowce podmieniasz i masz. Polecam tez napisac sobie przydatne definicje czy co tam na kartce i podkladasz sciage pod sprawdzian i gdy nikt nie bedzie patrzyl zerkasz na sciage i przepisujesz na sprawdsprawdzian.mozesz sciage schowac w piorniku

Opublikowano

W rzyć se wciśnij.

A "podrobić" etykietę czy zwał jak zwał te karteczkę od butelki np z wody i w miejsce gdzie winien być "skład" wpisać sobie nwm 2+2=5 :) Takie ściągi robią sobie u mnie :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Mój sprawdzony sposób, piszesz/drukujesz ściągę na małej karteczce (takiej która zmieści się w dłoni) i gdy piszesz sprawdzian trzymasz ją w dłoni, (lewej lub prawej - zależy od Ciebie) dłoń musi znajdować się na ławce, najlepiej przy sprawdzianie, gdy chcesz coś ściągnąć lekko uchylasz dłoń i ściągasz tylko musisz zachować zimną krew, nie rozglądać się po klasie, cały czas patrzysz w sprawdzian. Nigdy mnie nie przyłapano  :lenny: .

Opublikowano

Ja kładę sobie stopę na kolanie. Ściąga jest napisana pod skarpetka. Jak nauczyciel ślepy to to mam same 6 B)

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja kładę sobie stopę na kolanie. Ściąga jest napisana pod skarpetka. Jak nauczyciel ślepy to to mam same 6 B)

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

A jak jednak ma bryle na nosie to same pały xD

"Kowalski co ty robisz pod tą ławką z tą nogą?!!?

-Mastur... Drapię panie Psorze, drapię!!!" xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Polecam gotowca. Piszesz na kartce w domu a potem na kartkowce podmieniasz i masz. Polecam tez napisac sobie przydatne definicje czy co tam na kartce i podkladasz sciage pod sprawdzian i gdy nikt nie bedzie patrzyl zerkasz na sciage i przepisujesz na sprawdsprawdzian.mozesz sciage schowac w piorniku

Ale to chyba trzeba być jasnowidzem?

Opublikowano

Rozumiem, że jesteś facetem to do biustonosza nie schowasz  :((  Zrób sobie normalne ściągi na kartce i chowaj w kieszeniach albo rękawach.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Albo napisz to, co trzeba na malutkiej karteczce i schowaj pod sprawdzianem, najlepiej przy brzegu, by łatwo można było ją wysunąć. Mój znajomy stosuje taką metodę na wszystkich kolokwiach i jak dotąd nie został przyłapany  :lenny:

Opublikowano

Nagraj sobie na telefon, potem sluchawke przeciagnij przez rekaw i sluchaj tak zeby nie bylo widac sluchawki :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...