Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterzy w minecraft

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po 2latach od wkurwienia się, że ginąłem przez cheaterów dzisiaj wchodzę, ponieważ myślałem że coś się zmieniło.

Nic k***a! Ginę na skywarsach przez dziecko co mnie przez ścianę bije i przy okazji ma otwartą skrzynię...

Nie potrafią anty cheata wymyśleć czy co?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po co ten temat? Żeby sue wyżalić? Idź do mamy. Cheaterzy byli,będą i są

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po co ten temat? Żeby sue wyżalić? Idź do mamy. Cheaterzy byli,będą i są

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

wypłacz się do słownika, bo nie znasz słownika Polskiego, nie... po prostu np w CS:GO jest anty-cheat, i starają się zwalczać cheaterów, a tutaj to co 2dziecko ma cheaty

Opublikowano

Bo to leży bardziej w kwestii serwerów a nie samego Mojang. Znajdź po prostu dobry serwer. Na wersji 1.9 system walki całkowicie się zmienił więc możliwe, że na tej wersji cheaterów będzie znacznie mniej.

Opublikowano

­Są pluginy na anty cheata. Ale zależy to chyba też od administracji czy pilnują aby na serwerze grali fer albo nie.Chyba że mają to gdzieś a serwer jest tylko dla $$. Zawsze możesz poszukać serwera gdzie administracja przestrzega swojego regulaminu i stosuje jakieś blokady kary czy co tam mają ustalone :D i jest online na serwie ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Grałem na premium mineplex, nigdy nie wygram arenki z PVP bo widzę gościa co nawala w niebo a dostaję, serwer verteza, tyle cheaterów że administracja nie nadąża z banowaniem graczy

Opublikowano

Ja uważam, że jest coraz mnie cheaterów.

Są serwery, na który są paczki "antycheat". Co prawda da się i tak wgrać cheaty, ale mało osób umie.

Więc jak dla mnie jest coraz lepiej. Zależy to też od serwera, czy admini się starają, czy mają wywalony itp

Opublikowano

Ja uważam, że jest coraz mnie cheaterów.

Są serwery, na który są paczki "antycheat". Co prawda da się i tak wgrać cheaty, ale mało osób umie.

Więc jak dla mnie jest coraz lepiej. Zależy to też od serwera, czy admini się starają, czy mają wywalony itp

Te paczki gówno dają tak szczerze. Jak znajdzie się osoba która chociaż trochę ogarnia JAVE to spokojnie złamię tą paczkę. Przykładem jest MCHC gdzie też niby mają swoją paczkę a na yt widać często cziterów ;)

­

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Antycheat w tej grze jest wyjątkowo bezużyteczny. Łatwy do ominięcia, ewentualnie blokuje tylko małą część programu trzeciego. Nigdzie i nigdy nie spotkasz gry w której nie napotkasz się na cheaterów.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja zawsze grałem np na pvp czysto bez niczego ale teraz to cheatuje jak gram w mc.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Anty cheaty do MC istnieją, jednak nie porównuj Javy do silników Valve, tam są anty cheaty, tutaj nie aż takie dobre -każdy musi swój napisać!

Są serwery, na których to poprawnie działa, na innych nie. Administracja musi jakoś reagować, jednak - najlepszym sposobem na Anty Cheat, było tak , jak widziałem kiedyś na pewnym serwerze, którzy nazwali to "MARP" czyli

"Multi Accounts Random Play" - co miało zwalczać cheaterów, za pomocą zwykłych kont (były to minigry) i team administracji, około 20 osób, którzy grali na kontach normalnych graczy, nawet takich "bardzo słabych" którzy jakoś dawali wygrać graczą arenki, a ogólnie był tylko jeden admin, na vanishu (pisało, że go nie ma) a oni mu pisali kto ma cheaty, i było banowanie (z 40 arenek było, więc 50% szans na złapanie cheara) jednak to dużo, w porównaniu do niektórych antycheatów, które mają szanse na złapanie cheatera 0-25% na tych słabych, i do 2% na zawodowców...

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Ja tam caly czas na huzuni cisnę, odpalam speedmine i polowe mapy przekopuję.:D

Pociesz się tym, że 85% graczy minecrafta nie umie zainstalować hackow, czytać ani pisać :D

Opublikowano

Jeśli sam z tym nic nie zrobisz, to raczej nic się nie zmieni, naucz się javy, zrób własny serwer, napisz takiego anty-czita i wtedy do woli możesz mówić że nic się nie zmienia.

gdyby tak każdy czekał na to aż ktoś coś za niego zrobi, to nikt by nic nie zrobił.

właściciele serwerków mają to w poważaniu, dla nich liczy się to że gracz kupi set pro 4 w item shopie by zemścić się na tym czituchu co go dedł na aim-bocie.

pluginierzy piszą anty-czity tylko takie by gracz nie kopał za szybko, nie biegł za szybko, nie bił za szybko, by czitowanie nie obciążało serwera.. jest tam tyle zmiennych że na takich pseudo-serwerkach nikt tego nie konfiguruje, efekt tego jest taki że podczas klepy masz ścine, dedasz. spotkasz czitera, dedasz.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 1 miesiąc temu...
Gość Kubix550
Opublikowano

To zależy od administracji serwera, jak mają to gdzieś i nie instalują No Cheat Plus to właśnie tak się dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...