Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Nowe Wierzchowce Na Privach?

Piciu713

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po aktualizacjach, zauważyłem w folderze pack 2 nowe pliki. Mianowicie patch2. Z ciekawości rozpakowałem je i moim oczom ukazał się ładny widok.

Mianowicie w tych plikach są zawarte nowe wierzchowce, które są w folderze npc (!)

Czy będzie to tak jak z nowymi teksturami? Że wystarczy scalić odpowiednie foldery?

Oto struktura folderów

->ymir work->npc->4 foldery na poszczególne wierzchowce->pliki za nie odpowiadające

->sound->foldery "PC" "PC2" "NPC" "MONSTER2"

Prawdopodobnie zostały poprawione jakieś dźwięki. Myślę, że to dźwięki z konia, których nie było min. na Wojowniczce

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Po 1 zły dział

Po 2 potrzebne by było dużo zmian w bazie danych

Po 3 niezbyt to możliwe.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Z ciekawości otworzyłem plik NPC, i tam znajdują się zwykłe konie. Więc jest bardzo prawdopodobne, że można je będzie wprowadzić na privy ;)

Z tą zamianą, to może to być naprawdę bardzo fajne, lecz trzeba to rozpracować, bo pliki są bardzo podobne

Opublikowano

Dobre.. jak to czytałem myślałem że padne. ;-)

"Wierzchowca będzie można przywoływać specjalną pieczęcią i pozostanie on aktywny przez 5 minut."

5 minut.? lol.. 

Opublikowano

Dobre.. jak to czytałem myślałem że padne. ;-)

"Wierzchowca będzie można przywoływać specjalną pieczęcią i pozostanie on aktywny przez 5 minut."

5 minut.? lol.. 

Tak 5 min z 1 pieczęci na PL tak jest.

Dropisz w atlantydzie (grocie) Jakąś szkatułkę i z niej wypada 5x pieczęci.

1x=5 min A jak z jeden szkatułki 5 pieczęci to:

5x=25 min

Czyli wierzchowce na 25 heh

Opublikowano

Jeśli ktoś wie gdzie są te pliki gr2 chodzi o textury to bardzo prosze

edit;

Mysle ze cos moze z tego byc tylko ja nie moge spakowac roota jak ktos moze pisac gg 7025545

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...