Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard] ZRT-Game s1!

CZYNASTYII

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@CZYNASTYII nadal nie wypowiedziałeś się na temat czy fair jest zamykanie serwera ot tak? Wolałbym mieć grzyby tam gdzie kupiłem, a nie tam gdzie Taski sobie zażyczy. (I proszę nie mów mi, że nie jest założycielem serwera).

Opublikowano

Ten serwer to jest dno nie ma "PUPILÓW " ANI "WRÓŻBITY " w sfgame dodali

ss:https://scr.hu/zw9ekM

zgadzam sie dno. jedyniee co tutaj jest innego ro wyglad I to wszystko...

A na którym innym privie masz pupile? Będą wieksze zmiany niedługo.

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Daj już sobie spokój ten serwer nic ci nie da szkoda kasy i czasu ja gram na Normalnym serwerze i mi to wystarczy.Max ile będziesz miał na serwerze to 200 osób i co ci z tego Pozdrawiam . 

35223511037872134049.gif

Opublikowano

@Machoke

Nie ma się co cieszyć.

Do jutra baza danych zapewne znów zostanie usunięta lub truncate.

Baza Danych nie zostanie już usunięta ani nic podobnego, wszystko zostało zabezpieczone, poprawione, wraz z technikami z Aragium, 

ja priva nie polecam... na globalu wiekszy lv wbije niz tutaj.... czas za misje dobija (na pl nikt nie potrafi zmienic dlugosc)... priv nudny i nic nowego

Długości misji zostały poprawione i są randomowe, przy misjach można trafić na takie co trwają 1 minutę i na takie co trwają 8-9 minut, pvp też można często walczyć, a do tego lochy co 10 minut, EXP jest minimalnie lepszy niż na globalu, ponieważ serwer stoi od 19 godzin, a najwyższy poziom to 35, i to bez zakupowania ZRT Coinsów, Ponieważ ZRT-Coinsy ich zakup i automatyzacja zostały dodane w nocy.

Opublikowano

A bedzie s2 medium i s3 easy cz tylko s1 Hard 

s2 to będzie serwer Medium, masz odliczanie na stronie do otwarcia :)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Rozgrywka jest nie fair.

Osoby które siedziały i wykorzystały cała awanturność przed godziną 12:00 miały 300 awanturności więcej, ponieważ odnowiła się ona jeszcze raz po 12:00...

Proponował bym zrobić "cofkę".

Opublikowano

Czyli jak zostaną jakoś wyrównane szanse wszystkich graczy?

Gdy zapytałem administratora dlaczego TaksiZRT jest faworyzowany otrzymałem taką odpowiedź...

57534953201293529928.jpg

Opublikowano

Czyli jak zostaną jakoś wyrównane szanse wszystkich graczy?

Gdy zapytałem administratora dlaczego TaksiZRT jest faworyzowany otrzymałem taką odpowiedź...

http://scr.hu/0w761/6ds7i

Przecież i tak jest topka graczy, więc o co ta spina?

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Znalazłem dziurę. Nadal można wywoływać zapytania do mysql. Jeśli ktoś też ją znajdzie może opróżnić wszystkie tabele w bazie danych co spowoduje kasację wszystkich kont.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...