Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiecej uri,kredytów, co robic?

mat50987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Patrze na aukcje i niektórze gracze licytują nawet po 1mld kredytów, skąd oni tyle mają, więc moje pytanie brzmi, co robić żeby tak szybko zdobywać kredyty i mieć ich dośc sporo, żebym mógł licytować na Aukcjach za dużą kwote i wygrywać?

Jeszcze tak samo z Uri, skąd tyle Uri wytrzasnąć, uzywam bota (mapa 4-1), ale aż tak dużo nie zbiera (2,5k Uri na 2,5h obecnie, a czasem 10k na 6h) nie wiem czy to duzo jak na bota czy nie. Czy to jest związne jakoś z tym ze nim dłużej zbieram to mniej Uri leci? Chciałym wiedzieć, jakie macie sposoby na zbieranie Uri i kredytów, i co robić żeby mieć tego więcej i miec dobry statek?

Opublikowano

Co do hajsu... Ja latając fe(nie ufe) nie wydaję kasy, bo nie mam na co. Kupiłem milion x1, 10k rakiet, 20k rakiet do wyrzutni i rzadko kiedy coś dokupuje. Dziesięć krysiek to 4m, grasz dziesięć dni - 40m, a ja na przykład nie biję tylko 10 krysiek na dzień... xD 

w sumie jedyne co dokupuję to naprawę dla dronów na aukcji. Za kredki nie ma nic ciekawego. Aktualnie mam koło 250m i zbieram powoli aż uzbieram na citadela/design. 

Co do uri...

Mam peta, w pecie zbieracza trójkę, dwa protokoły wydobywcze i pięć na zasięg. Na Candybocie wyciągam około 1.5-2.5k na godzine na 1-8 (na globalu ciężko lata się gdzie indziej, a i Candy nie jest idealny i czasem zmienia sam mapy).

Teraz nowi gracze mają ciężej, ekipa ze stażem miała łatwiej, wiedzieliśmy ile uri trzeba nazbierać żeby coś kupić, a teraz nowi nie wiedzą czy kupować lf3jki czy klucze do skrzynek. 

Opublikowano

Warto miex na pecie mechanizm handlowy i lataca na alieny aegisem, nie wymaga to stania w porcie, a surki możesz na bieżąco z bonusem od peta sprzedawac. Ja sam nie wydawalem kredek i tak o 1.5kkk sie nazbieralo. Podczas latania na x-7,x2 i zlotko w laserach spokojnie wyciagam 12-15 k uri z alienow. Z kubika jest razem z surkami i protamk ok. 1.3k uri, oraz 2.5kk kredek w godzine z x2 20k da rade wyciagnac jak jest malo graczy. Duzo z nich bije je z x3/bialko, bo sie oplaca :) Candy u mnie z petem I podwajaczem zbiera okolo 5k uri na godzine na 1-8, bocenie 6h dziennie, reszta by hand. Semi SFE.

Z zet jest baaardzo duzo kredek. 30kk chyba nawet.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ubijesz sam kubika to je bij a jak nie to lec na dk i mk i bij je np z x2 i składajwrota za urke jak przecena jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...