Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrypcik bardzo przydatny czy blokuje ten bocik wszystkie vpny bo np AntyVPN z gzpro blokuje tylko cyberghost i nie które inne ale leci + za chęci ;)

AOWD3IA.png

Opublikowano

Skrypcik bardzo przydatny czy blokuje ten bocik wszystkie vpny bo np AntyVPN z gzpro blokuje tylko cyberghost i nie które inne ale leci + za chęci ;)

Sprawdza on adres IP na podstawie IPHUB'a przez JSON, jeśli wyjdzie Proxy: 1 to gracz zostaje wyrzucony.

Opublikowano

# Informacje dodatkowe:

Jeśli już ktoś kradnie to zostawcie autora oraz forum skąd pochodzi skrypt. Zwłaszcza się to tyczy Sharpa ( Anonims ) z xyz który kradnie wszystko i podpisuje się pod autora.

GNU General Public License.

Hmm, piszesz zeby nikt nie kradł twojego skrypta ? :D

Funkcja twoja:

Funkcja w mBOCIE:

http://wklej.to/xaaB4

Usunalem niepotrzebne rzecy tylko zeby porownac kody :D

Nie polecam :D
Opublikowano

Tylko, że ten AntyVPN działał zanim to było w mbocie kolego więc zamilcz.

@Dimitri.

@TheGronek1910PL

@ExusX

Użytkownicy którzy go używali, więc jeśli kolego nie wiesz - nie wypowiadaj się w tym temacie.

Opublikowano

# Informacje dodatkowe:

Jeśli już ktoś kradnie to zostawcie autora oraz forum skąd pochodzi skrypt. Zwłaszcza się to tyczy Sharpa ( Anonims ) z xyz który kradnie wszystko i podpisuje się pod autora.

Funkcja twoja:

Funkcja w mBOCIE:

Sam posiadasz crack Mbota więc radziłbym ci być cicho. A co do antyVPN od @Borygard to powstał przed funkcją w mbocie po sam podsyłałem jednej i drugiej osobie stronie iphub-a że można na niej oprzeć antyVPN

yJIK9mU.png

Opublikowano

To tak skrypt pochodzi z xyz.com jak sie nie myle nazwy. Po 2 mbot po prostu dodał ten plik jako plugin po 3 proszę o dowody, ze ty to niby napisałeś bo z tego co widze w kodzie jest podany inny autor

Opublikowano

# Informacje dodatkowe:

Funkcja twoja:

Funkcja w mBOCIE:

Sam posiadasz crack Mbota więc radziłbym ci być cicho. A co do antyVPN od @Borygard to powstał przed funkcją w mbocie po sam podsyłałem jednej i drugiej osobie stronie iphub-a że można na niej oprzeć antyVPN

Ale ty hejtujesz ziom :D

Opublikowano

# Informacje dodatkowe:

Funkcja twoja:

Funkcja w mBOCIE:

Ale ty hejtujesz ziom :D

Jak się nie wie to się nie komentuje.

To tak skrypt pochodzi z teamspeakcrack.com jak sie nie myle nazwy. Po 2 mbot po prostu dodał ten plik jako plugin po 3 proszę o dowody, ze ty to niby napisałeś bo z tego co widze w kodzie jest podany inny autor

Autorem jestem ja.

Myślę nad aktualizacją.

Opublikowano

Witajcie użytkownicy MPCforum.pl.

Dzisiaj zakończyłem sprzedaż aplikacji o nazwie AntyVPN dla serwerów TeamSpeak3, zdecydowałem iż będzie to darmowy bot.

AntyVPN - skrypt który filtruje adresy IP użytkowników na serwerze TS3 oraz jeśli wykryje proxy/vpn - wyrzuca daną osobę z powodem ustalonym w configu. Nie obciąża za dużo serwera.

# Instalacja

apt-get update && apt-get upgrade && apt-get install php5 && apt-get install screen

# Screeny

Q0WScxS.jpgVYPcSUb.jpgH6ok2am.jpg

Hasło: mpc

# Download / Aktualizacje:

AntyVPN 1.0 - 22-04-2016

attachicon.gifAntyVPN.rar

# Informacje dodatkowe:

Jeśli już ktoś kradnie to zostawcie autora oraz forum skąd pochodzi skrypt. Zwłaszcza się to tyczy Sharpa ( Anonims ) z rapeda który kradnie wszystko i podpisuje się pod autora.

SKAN:

https://virustotal.com/pl/file/fa5a669f0ac98374446276ba48ae98f8d525ae40dc796e39ae1f423f5ba29f48/analysis/1461357190/

Pozdrawiam.

Super coś bardzo konkretnego tego akurat szukałem.

PS: Odpisz na wiadomość PW. 

Opublikowano

Znaczy tak...

Pomysł jest jak najbardziej OK

ale wykonanie takie sobie.

Jedyne co to robi to łączenie z api i poleganie na wyniku.

Kod to taki średnio ładny.

Poza tym jakieś logi by się przydały, cache (coby serwera nie przytłoczyć),

nie przewidziałeś błędu strony,

nie sprawdzasz czy połączenie nadal "żyje" przy każdym foreachu (co jeżeli serwer wysiądzie w czasie działania skryptu?).

Trochę się zawiodłem nie powiem. Ładna oprawa (plik startu na screenach), dobra ideaa, ale można to rozwinąć duużo bardziej.

Nie uznaj tego za hejt. Podziwiam twój wkład forum, ale mimo wszystko, z bólem, muszę stwierdzić: nie postarałeś się.

Opublikowano

Gówno jakich wiele.

Fakt, lepiej używać nie kupionego mbota, a ten TeamSpeakBot to co tam? owno jakich wiele :) i prowadzić pseudo-botterka z Damiankiem z tartaku.   :makka: A jak tam tsone.pl? Hurin rozkręcił serwer a ty poszedłeś sobie do Damianka.  :makka:

Nie pasuje - to się nie wypowiadaj kolego.

Dobra robota, użyje tego do testów.

Takiego Anty-VPN niestety, da się bardzo łatwo oszukać.

Dodam portowanie i blacklistę niebawem.

Opublikowano

Gówno jakich wiele.

Fakt, lepiej używać nie kupionego mbota, a ten TeamSpeakBot to co tam? owno jakich wiele :) i prowadzić pseudo-botterka z Damiankiem z tartaku.   :makka: A jak tam tsone.pl? Hurin rozkręcił serwer a ty poszedłeś sobie do Damianka.  :makka:

Nie pasuje - to się nie wypowiadaj kolego.

Dobra robota, użyje tego do testów.

Takiego Anty-VPN niestety, da się bardzo łatwo oszukać.

Dodam portowanie i blacklistę niebawem.

Wyczuwam problemy na łączu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie podoba mi się ten VPN Moglbys dodac Możliwość dopisania adresu do blacklisty Wypisywanie na kanał ostatnie 10 osób

Opublikowano

Posiadam coś takiego od niedawna tylko lepszą wersję . Który lepiej działa .

aulpod7b81f.png

Automatyzację TeamSpeak 3
Posiadam Wszystkie boty do TS3 jakie tylko ci sie zamarzą

GG

Opublikowano

nie podoba mi się ten VPN Moglbys dodac Możliwość dopisania adresu do blacklisty Wypisywanie na kanał ostatnie 10 osób

Nie dość, że ta aplikacja jest ZA DARMO i Ci się nie podoba -.- ...

Opublikowano

ten bot kicka mi botów muzycznych xD­

Bo filtrując IP bota stwierdził iż używa proxy/VPN. VPS = proxy/vpn

Od tego masz rangę abyś mógł nadać botowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...