Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A4 czy M4A1-S

WasserFull

Broń  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

• M4A4
      36
    • M4A1-S
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż się zastanawiam jaką bronią lepiej grać. Gdyż A4 ma więcej naboi, jest szybsze, ale za to S'ka ma większą celność i jest cichsza. Uzasadniajcie i sami napiszcie i z czym wolicie grać i dlaczego

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

To zależy od człowieka lolz ;b Ja wybieram w zależności od mapy i dnia. Ale na niższym poziomie m4-s jest dobra ,gdyż celność pomaga. A jak ja gram no to jeśli spray'a się ogarnia to M4a4>m4-s

Opublikowano

A1 jest fajne ze względu na celność i tłumik, jednakże aktualnie lepsze w statystykach aczkolwiek trudniejsze w obsłudze jest A4, z którego korzystam :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Legenda
Opublikowano

Zależy od Twojego poziomu. Według mnie gracze nie mający tego supreme+ powinni grać z tłumikiem. Jest łatwiejsza do ogarnięcia.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jaksie ogarnia gre to spraya sie nie uzywa bo na 2 hity sciaga i tak :)

Ja polecam m4a4 wiecej amo mozna skanowac bez obaw

Opublikowano

Od kiedy A4 jest lepsze od A1?... Wg. gry statystyki obu broni są identyczne.

Jedyne różnice to A4 ma więcej ammo, a A1 ma mniejszy rozrzut i jest cichsza.

Jako że bardziej jestem aimerem wybieram M4A1-S ze względu na low-recoila.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

m4a1-s ma łatwiutki sprej , mozna na kilometr zabic przesuwajac myszką w dół, ale wolniej strzela czego ja nie czuje.

Najlepiej to pobierz sobie mapke recoil training i trenuj m4a4 i wtedy sie za nią zabierz. Więcej ammo + szybciej strzela

Opublikowano

Hahah co wy pierdolicie ze m4a1-s graja osoby ktore maja mniejsza range niz supreme? To znaczy ze k***a taki Happy z nV gra jak dmg? wezcie sie zastanowcie to wy piszecie...

Opublikowano

Według mnie m4a1-s jest lepsza od m4a4, nikt Ci nie może powiedzieć jaką bronią masz grać spróbuj przez 1 tydzień grać m4a1-s a następny m4a4 wtedy się dowiesz która do Ciebie bardziej pasuje.

Opublikowano

Zależy od Twojego poziomu. Według mnie gracze nie mający tego supreme+ powinni grać z tłumikiem. Jest łatwiejsza do ogarnięcia.

Tylko s'ka poniżej supreme? O czym Ty mówisz gościu, na rangach mge/dmg jak gram to nie ma takiego poziomu, że same heady lecą, a spray jest bardzo ważny, nawet z ak powinno się już ogarniać w miarę

Opublikowano

Tylko s'ka poniżej supreme? O czym Ty mówisz gościu, na rangach mge/dmg jak gram to nie ma takiego poziomu, że same heady lecą, a spray jest bardzo ważny, nawet z ak powinno się już ogarniać w miarę

Zauważmy iż Wasze spray'e na takim poziomie nie są dobre , tam powinieneś ogarniać spray z ak ? XDD Proszę Cię nie pogrążaj się.

Polecam dopasowywać się do swojego stylu gry , m4-s na pestki dobra  a m4a4 na przeciąganie .  Kwestia indywidualności .

Opublikowano

Zauważmy iż Wasze spray'e na takim poziomie nie są dobre , tam powinieneś ogarniać spray z ak ? XDD Proszę Cię nie pogrążaj się.

Polecam dopasowywać się do swojego stylu gry , m4-s na pestki dobra  a m4a4 na przeciąganie .  Kwestia indywidualności .

Mówię ogarniać, a nie idealnie kontrolować jak globale

Opublikowano

Kiedys A1S, po upgrade prawie wszystko jedno, gram A4, strasznie nie siada mi teraz feeling a1s (ciche strzelanie (ktore i tak slychac) + predkosc wystrzeliwania), sajlens ma tez rozrzut bardziej w gore, niz na boki jak A4, ale ja nie raz juz robilem na daleko krzysia get righta na dalsze odleglosci A4, wiec sie da. Bronie dosc podobne.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Graj m4a4, wedlug mnie czuc ze to bron ktora trzeba opanowac, a nie ta bez recoila, w ktorej ammo znika po 10 sekundach.

ew. graj famasem i po zabiciu wroga wez sobie jego akacza ;-)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Serio? To jest wybór gracza a nie nasz :D

Ja osobiście gram z M4A4 ale gdy Ska wpadnie mi w łapki to łapię jak pieseł kosteczkę :3

A tak na serio to lepiej pestkuje mi się z Ski ale z kolei do walki w "zwarciu" pasuje mi 4.

Jestem rozdarty  :yay:

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Sam musisz spróbować czym Ci się lepiej gra. Mi osobiście lepiej gra sie M4A4, z względu na to, że ma więcej naboi.

Opublikowano

Większej głupoty nie słyszałem.

A co do tematu. Graj z tym z czym czujesz, że lepiej Ci wychodzi. W a1-s musisz pamiętać o ekonomicznym strzelaniu. ;)

Opublikowano

Ja osobiście preferuje obydwie z tych broni, zależy jaki mam dzień. Dobre full auto z M4A4 albo na dystanse M4A1s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...