Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na EUNE

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam to odczuwam. Nie da się w ogóle zagrać, mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj to ogarną. :)

Opublikowano

Też tak miałem. Zmieniłem monitor i słuchawki. I mi to pomogło.

Dzięki wielkie za pomoc królu złoty! A tak szczerze to lipa, chciałem spróbować tego trybu nowego a on do niedzieli tylko co nie?

Opublikowano

Napewno firewall wam blokuje, ja z ziomkami gramy normalnie, możesz też spróbować ciasteczka w firefoxie wyczyścić, mojemu kumplowi z 2c pomogło

Opublikowano

Napewno firewall wam blokuje, ja z ziomkami gramy normalnie, możesz też spróbować ciasteczka w firefoxie wyczyścić, mojemu kumplowi z 2c pomogło

Co ty koloś muwisz, ty się wogule, nie znasz na lidze, a tym bardziej na kompóterach. I se lepiej słownik kup, bo ortografia aż w oczy kuje, nie da się tego czytać.

Opublikowano

Co ty koloś muwisz, ty się wogule, nie znasz na lidze, a tym bardziej na kompóterach. I se lepiej słownik kup, bo ortografia aż w oczy kuje, nie da się tego czytać.

niemożliwe xD

Opublikowano

niemożliwe xD

Morzliwe XDXDXDXD

Opublikowano

niemożliwe xD

Morzliwe XDXDXDXD

eh 2h przerwy technicznej jest ;/ ciekawe jak sytuacja będzie wyglądała o 23:27 ;p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

niemożliwe xD

Morzliwe XDXDXDXD

eh 2h przerwy technicznej jest ;/ ciekawe jak sytuacja będzie wyglądała o 23:27 ;p

O 23:37 bedo sklepy z monitorami pozamykane.

Opublikowano

niemożliwe xD

Morzliwe XDXDXDXD

O 23:37 bedo sklepy z monitorami pozamykane.

to się zrobi napad na sklep z monitorami i będziesz szczęśliwy bo kurna będziesz miał swój monitor.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Powiem tak, w przed rozpoczęciem gry gdy licznik pukną 0 gra nie została włączona ( Problemem jest to że serwery zostały rozłączone  z grą czyli naszą) Tera zostało wyłączone Logowanie na serwer jak i konwersacja serwera potrwa około 2 godziny.

Gram od sezonu 3 i pierwszy raz wyłączyli logowanie na serwer. Musiało coś się stać ale jak zwykle nie podają powodu czemu tak się stało. 

Trochę cierpliwości mali Noxsjanie 

Opublikowano

Dadzą URF'a raz na ruski rok i jeszcze servery padają...

może przedłużą nasz ukochany tryb :p

(w co wątpię ale nadzieję można mieć :D!)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ludzie w Riot Games nie są takimi skurczybykami.

Spodziewałbym się dodatkowych dni URFa.

Opublikowano

Jak by serwer padł co byś nie miał okienka z  "Uruchom" albo "Play" bo w tedy Path jest odłączony od serwera . Padły serwery od gry czyli Normal,Ranked,Urf,Aram 

dlatego wyłączyli logowanie na serwer aby naprawić szybko problem .

Opublikowano

Masa ludzi się rzuciła na nowy tryb, może do tego wystąpiły jakieś bugi. URF to też obciążenie dla samego serwera nie biorąc nawet pod uwagę liczby graczy. Nie sądźcie ich za to, bo chcą dobrze. Może uda nam się uzyskać trochę więcej czasu na URF'a :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...