Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam: Strona portfolio HTML - Responswyna - Nowoczesna

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Strona portfolio HTML

Metoda kontaktu: PW na forum / adres mailowy: [email protected]

Opis rzeczy: Mam do sprzedania szablon HTML wykonany specjalnie pod portfolio z informacjami o użytkowniku, inaczej mówiac strona One-Page wizytówka. Wyposażona w działający formularz kontaktowy, specjalny plugin do zmiany kolorystyki a dodatkowo w pełni responsywny (dopasowanie do wszystkich rozdzielczości), nowoczesny i przyjazny dla oka. Instalacja jak i edycja jest banalnie prosta, ale służę pomocą przez 30 dni od chwili zakupu. 

Oczekiwana cena: 200 PLN, przelew na konto bankowe

Dodatkowe informacje: Uważam, że jest to przyzwoita cena za coś co działa i ładnie się prezentuje. Całość napisana w HTML5, CSS3 a także wspomagana kilkoma pluginami JS takimi jak: IsotopeJS czy Lightbox. Grafika w portfolio pochodzi głównie z Behance i nie jest przeznaczona do użytku komercyjnego a została użyta jedynie w celach prezentacji. Kupujący ich nie otrzymuje. Załączam grafikę oraz link do wersji demo:

mDgL46u.jpg

http://www.stormweb.pl/portfolio/demo/grafya/index.html

http://www.stormweb.pl/portfolio/demo/grafya/index.html
Opublikowano

Nie wiem, czy dostanę mokrą szmatą w pysk za ten post, ale...

Nikt nie ma nic przeciwko, sprzedawaj co chcesz... ale szablon portfolio? Wizytówka programisty ma być dziełem kogoś innego? Nikt sprawny umysłowo nie kupi tego szablonu... bo co by miał w tym portfolio umieścić?

sygna.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W  tej cenie jest  wiele ciekawszych szablonów  chociaż  by na  themeforest 

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Zapraszamy do śledzenia postępów nad  grą na  naszym Fanpagu

Opublikowano

W  tej cenie jest  wiele ciekawszych szablonów  chociaż  by na  themeforest 

Mam nadzieje, że mówisz o cenie indywidualnego projektu a nie dostępnego dla wszystkich ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...