Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Legend (MU2 - następca Mu Online)

f9Livo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę boli mnie, że teraz to jest takie typowe HnS, gdzie chodzisz i masz określony cel.. jakoś Mu Online zaintrygowało mnie to, że nie było zbytnio misji, tylko expienie, nabijanie resów, robienie coraz lepszego seta, tworzenie gildii, utrzymywanie tego 'fajniejszego' community.. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Z tego co widzę albo podwędzili silnik graficzny z Diablo 3 i mechanikę  albo mają zakupioną od Blizza Licencję ,  Statystyki chyba same się dodają jak to było w diabełku ?

No szkoda...  Blizzowi nie wyszedł diabełek , zobaczymy jaka będzie przyszłość tej gry na tym silniku .

Opublikowano

Z tego co widzę albo podwędzili silnik graficzny z Diablo 3 i mechanikę  albo mają zakupioną od Blizza Licencję ,  Statystyki chyba same się dodają jak to było w diabełku ?

No szkoda...  Blizzowi nie wyszedł diabełek , zobaczymy jaka będzie przyszłość tej gry na tym silniku .

Mu legend z tego co widzę jest na unreal engine 3. 

@f9Livo jak tam wrażenia z bety? Są fenriry, master skill tree i Lorencia? :D

Opublikowano

Chciałbym przygotować serię kilku filmików o ‎Mu Legend. Pierwsze zamknięte testy dobiegły końca, udało mi się nagrać sporo materiału. Drugi filmik pokazuje jak skorzystać z party findera na koreańskim kliencie gry w celu stworzenia grupy na Blood Castle. W krótce więcej filmików o Mu Legend. Dajcie znać czy wolicie filmiki z napisami jak ten, czy z głosem i kamerkę jak poprzedni.

@1373230489-U611928.pngCinu.:

- mounty są, jeden przypomina fernira,

- mamy soul level - odpowiednik paragonów w D3 i master skill tree w Mu,

- jest Lorencia :P

Opublikowano

Chciałbym przygotować serię kilku filmików o ‎Mu Legend. Pierwsze zamknięte testy dobiegły końca, udało mi się nagrać sporo materiału. Drugi filmik pokazuje jak skorzystać z party findera na koreańskim kliencie gry w celu stworzenia grupy na Blood Castle. W krótce więcej filmików o Mu Legend. Dajcie znać czy wolicie filmiki z napisami jak ten, czy z głosem i kamerkę jak poprzedni.

@<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngCinu.:- mounty są, jeden przypomina fernira,- mamy soul level - odpowiednik paragonów w D3 i master skill tree w Mu,- jest Lorencia :P
Przyjemnie mi się Ciebie słuchało, więc możesz nagrywać z głosem :P

Jeszcze kilka pytań:

1. Soundtrack jest z mu online? Np. https://youtu.be/Vp3Bd0d0WNg

2. Na open betę będę potrzebować tego całego koreańskiego peselu/id/telefonu?

3. Jeżeli tak, to po jakiej cenie będę mógł to zakupić?

4. Kiedy open beta? xD

@f9Livo

Opublikowano

Ad 1. Tutaj masz pełny soundtrack wyciągnięty prosto z klienta gry: https://www.youtube.com/playlist?list=PLHNAixeHJhT1SPwe9PTB_C3fO0dL5SzAs

Ad 2 & 3. Za równo na CBT i OBT potrzebne jest zweryfikowane konto za pomocą koreańskiego numeru telefonu / I-PIN'u. Z tym, że na CBT dodatkowo trzeba się zapisać, wypełnić ankietę i mieć farta :) Zweryfikowane konto można kupić między innymi tutaj: http://newgameway.com/product.php?gid=195. Cena to 12$, nie znalazłem innych stron, na których można by zakupić konta. Pamiętaj tylko, że sam zakup konta nie daje Ci gwarancji, że dostaniesz się na CBT.

Ad 4. Nie ma jeszcze informacji na ten temat. Ponoć po drugiej CBT.

Opublikowano

Jak jest z dropem , każdy może ci podwędzić z ziemi czy przypisane do postaci ?

Żadnego rolla nie widziałem. Nie zauważyłem też, żeby ktoś podebrał mi jakiś drop. Wygląda na to, że każdy ma swój oddzielny drop, chociaż ręki nie dam uciąć.
Opublikowano

Znając MU Online ,dwójka na pewno będzie bardzo dobra.W końcu trochę już nad nią pracują :)

Wiadomo o jakiś plotkach kiedy może wystartować oficjalnie Mu 2?

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Jedyne PvP, jakie udało mi się znaleźć podczas CBT było na Battleground. Przypomina Dominiona z League of Legends. Wygląda na to, że BG trwa maksymalnie 15min lub do momentu, w którym jedna z drużyn osiągnie 3000 punktów. Punkty zdobywamy za przejmowanie artefaktów / pieczęci.

Opublikowano

Jedyne PvP, jakie udało mi się znaleźć podczas CBT było na Battleground. Przypomina Dominiona z League of Legends. Wygląda na to, że BG trwa maksymalnie 15min lub do momentu, w którym jedna z drużyn osiągnie 3000 punktów. Punkty zdobywamy za przejmowanie artefaktów / pieczęci.

Zauważyłem na tym filmie że strasznie dużo tam jest SM czy to tylko tak po prostu jest czy na prawdę jak była plotka że zrobią takiego SM pod PvP i pod PvM jestem tego bardzo ciekawy jak to wyjdzie w praktyce

Opublikowano

Jest jakaś informacja kiedy MuLegend będzie dostępna w wersji anglojęzycznej? Ewentualnie kiedy gra przejdzie do globala w jakiejkolwiek wersji?

Opublikowano

Bardzo przypomina mi diablo, nie wiem czemu :D 

Czekam z niecierpliwością, podobno wakacje 2017 start :) ­

Opublikowano

Że tak powiem dupy nie urywa

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano

Mu Legend bylem na stronie głównej i miło mnie zaskoczyło z tego co widziałem na Screnach i filmikach zobaczymy jak to bedzię...
Mam nadzieje, że szybko wejdzie wersja do nas :D

Opublikowano

Zagrać zagram na 100 %.
Jednak wiadomo że nie będzie to lepsze niż legenda jaką jest Mu Online. :x
Mam jednak nadzieję że nie zrobią mapek typowo dungeonowych, tylko zrobią większość contentu jako open world (jakoś PK trzeba nabijać :D )

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

­

Zagrać zagram na 100 %.
Mam jednak nadzieję że nie zrobią mapek typowo dungeonowych, tylko zrobią większość contentu jako open world (jakoś PK trzeba nabijać :D )

Moim zdaniem będą same arenki i pvp "na bramie w "devias" umrze :D

Opublikowano

­

Zagrać zagram na 100 %.

W takim razie klimacik trochę zostanie zniszczony :/

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

­

­

Zagrać zagram na 100 %.

W takim razie klimacik trochę zostanie zniszczony :/

Nowa gra nowy pay2win. Coraz więcej oglądam tych filmików na YT i wydaje mi się, że trochę za bardzo poszli do przodu.

Klasyka jaką jest MUO powinna zostać taka sama ;D

Wiem, zaraz jakiś hejt skomentuje i powie, że to nie jest MUO tylko Mu Legend.

Myślałem, że to będzie HIT, okazuję się, że to będzie kolejny pay2win WEBZEN

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

1 września startuje chyba ostatnia koreańska closed beta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...